Hirdetés

Dombóvári István közös fotót posztolt Gálvölgyivel: "Remélem még nagyon sokat láthatjuk színpadon"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Kossuth-díjas színész múlt szerda óta van kórházban, de már javult az állapota.

Biztató hírek érkeztek nemrég Gálvölgyi János állapotáról, aminek Dombóvári István is nagyon örül, ennek kedden a közösségi oldalán adott hangot. A humorista a Facebook-oldalán egy közös szelfit osztott meg a színművésszel, ami még április elején készült róluk. Elmondása szerint fáradtnak tűnt, amikor találkoztak, de ahogy a színpadra lépett, ennek nyoma sem volt.

Mindössze egy hónapja lépett fel nálunk. Ezen a képen fáradtnak tűnik, de ahogy színpadra lépett, ez a fáradtság teljes mértékben eltűnt, és közel két órán át sztorizott, remek este volt! Nagyon örülök, hogy jobban van, és remélem még nagyon sokat láthatjuk színpadon Gálvölgyi Jánost!

- olvasható Dombóvári István fotója mellett.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Gálvölgyi János a múlt héten került kórházba, jelenleg is a Semmelweis Egyetem Klinikáján, az intenzív osztályon ápolják. A lányai szerint a Kossuth-díjas művész az életveszélyen már túl van, de lassú gyógyulás vár rá. A színész ügye azonban nagy port kavart, mert kiderült, hogy nem indult érte mentő, amikor rosszul lett. Az Országos Mentőszolgálat vizsgálatot indított, és a rendőrség is nyomozni kezdett az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés