Hirdetés

Nagyon szomorú hír jött Gálvölgyi János állapotáról, úgy tűnik, óriási a baj

Nap Híre portré Nap Híre

Gálvölgyi János annyira rosszul lett szerdán, hogy kórházba került. A színész annyira súlyos állapotban van, hogy az intenzív osztályon ápolják. 

Gálvölgyi János szerda délelőtt légzési nehézségek miatt került kórházba. Délután átszállították egy másik intézménybe, majd a család közölte, hogy az ország egyik legnépszerűbb művésze lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban.

A naphire.hu korábban arról is beszámolt, hogy Gálvölgyi hiába várta a mentő érkezését, az nem indult el érte, végül a lányai rohantak vele a legközelebbi kórházhoz. A felháborító eseményekről ebben a cikkünkben olvashatnak bővebben. 

A 74 éves színész felesége szerda este megszólalt a Blikknek. "Nem tudjuk, mi baja van, nekünk sem mondtak semmit" - közölte. A család elmondása szerint késő estig nem kaptak tájékoztatást az állapotáról.

A Fidelio kulturális portál a művészhez közeli forrásból úgy értesült, hogy a kezelőorvosai tüdőembóliát diagnosztizáltak Gálvölgyinél.

Gálvölgyi János néhány héttel ezelőtt a Blikknek elárulta, hogy sokszor megfordul a fejében a gondolat, hogy mi lesz, ha történik vele valami. "Ez egy ilyen szakma, a show megy tovább. Egy normális embernek számolnia kell azzal, ha egyszer elindul, egyszer be is végződik a dolog" - mondta a színész, hozzátéve, hogy az elmúlás tényét elfogadta, ugyanakkor azt nem hajlandó, hogy az odáig vezető út méltatlan legyen az élethez.

"Nem a haláltól fél az ember, hanem attól, hogy majd mint egy kúszónövényt, úgy kerülget a család, néha meglocsolnak, és ott vagy magatehetetlenül. Nem szeretném, hogy bekövetkezzen az, amikor úgy tesznek, hogy szeretjük a papát, de közben már azt gondolják: te jó isten! Az egy borzasztó helyzet" – sóhajtott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés