Hirdetés

Óriási bajban L. L. Junior, ez rosszabb, mint az összes szakítása együttvéve

Nap Híre portré Nap Híre

L. L. Junior három hónappal ezelőtt még ötmillióval drágábban, 45 millió forintért árulta a mindenféle extrával felszerelt Mercijét, most azonban már csak 40 millió forintot kér érte. Úgy tűnik, a rapper mindenáron meg akar válni az imádott járgánytól, de nem megy az olyan könnyen. 

A rapper köztudottan rajogn a luxusautókért, azonban most valamilyen oknál fogva mégis árulja a Mercedesét, ráadásul nem kevés pénzért. "40 M cash és kisebb-nagyobb csere is érdekel” – írta ki az autó fotójához 24 óráig látható Instagram-történetében L.L. Junior, aki nem először árulja a luxusverdát. Három hónappal ezelőtt azonban még ötmillióval drágábban, 45 millióért adott volna túl a mindenféle extrával felszerelt Mercin - írja a Blikk. 

Egyébként ez volt az a bizonyos autó, amellyel L. L. Junior az Árpád hídon több mint 100-al száguldozott, amiért végül 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott. 

A Magyarországon egyetlen ilyen felszereltséggel rendelkező autóban minden megtalálható, ami a kényelemhez és biztonsághoz szükséges: van benne ujjlenyomat-leolvasós széf, hűtő, Apple Tv, elektromos függönyök, kristálypohárkészlet és masszázsülések is - írja a portál. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés