Hirdetés

Újabb sokk érte a One Direction rajongóit, ezúttal Zayn-ről érkezett szomorú hír

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Zayn Malik angol énekes szombaton bejelentette, hogy elhalasztotta tervezett amerikai turnéját egykori One Direction-bandatársa, Liam Payne halála miatt.

Zayn, ahogy az énekes gyakran szólítja magát, az X (korábban Twitter) közösségi platformon közölte, hogy "a héten átélt szívszorító veszteségre való tekintettel” hozta meg a nehéz döntést - idézte az AP News.

Elmondta, hogy a "Stairway to the Sky” turnéjának amerikai szakaszának dátumait januárra időzíti át, és a következő napokban közzéteszi az új dátumokat is a rajongók számára.

Zayn a jövő hétre San Franciscóban és Las Vegasban, a következő hétre pedig Los Angelesben, Washington D.C.-ben és New Yorkban tervezett fellépéseket.

"A jegyeitek az új időpontokra is érvényesek maradnak” - írta Zayn. "Szeretlek mindannyiótokat és köszönöm a megértéseteket”.

Liam Payne tragikus halála

Hivatkozás másolása

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, a 31 éves Liam Payne-t szerdán holtan találták, miután lezuhant egy hotel erkélyéről Buenos Airesben. Halála megdöbbenést és szomorúságot váltott ki a családtagok, barátok, munkatársak és zenésztársak részéről.

Payne testvére, Ruth Gibbins volt a legutóbbi, aki megosztotta gondolatait egy Instagram-posztban.

"Nem hiszem el, hogy ez történt. Sokszor kiöntöttem a szívemet nyilvánosan, büszkén beszéltem Liamről” - írta. Elmondta, hogy a bátyja „zenével az ereiben született”, és azt szerette benne a legjobban, hogy meg tudta nevettetni.

"Úgy érzem, hogy ez a világ nem volt elég jó és kedves hozzád" - jelentette ki Liam gyászoló testvére.

A One Direction tagjainak tizenévesen kellett megbirkózniuk a hirtelen jött hírnévvel, majd eligazodniuk a feloszlásukon, miközben szólókarriert próbáltak építeni.

Payne halálának pontos körülményei egyelőre tisztázatlanok, bár az argentin hatóságok szerint voltak gyanús elemek, és valószínűleg kábítószer is közrejátszott. A toxikológiai vizsgálatok eredményei a következő hetekben várhatóak. Payne korábban elismerte, hogy alkoholizmussal küzdött, egy 2023 júliusában közzétett YouTube-videóban azt mondta, hogy hat hónapja józan, miután kezelésben részesült.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés