Hirdetés

Rendkívüli hír: nyomoz a rendőrség Gálvölgyi János ügyében

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Kossuth-díjas színész szerdán került kórházba, ahol intenzív osztályon ápolják, és lélegeztetőgépre kötötték.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, szerdán kórházba került Gálvölgyi János, miután légzési nehézségekkel küzdött otthonában. Végül azonban nem mentőautó vitte az egészségügyi intézménybe, hanem két lánya. A kórházban egyből intenzív osztályra került, majd lélegeztetőgépre helyezték.

Lapunk megírta azt is, hogy az eset komoly felháborodást váltott ki, az Országos Mentőszolgálat pedig vizsgálatot indított az ügyben, hogy miért nem ment a színészhez. Eközben a Demokratikus Koalíció (DK) a mentőszolgálat vezetőjének menesztését követeli. Nemrég az esettel kapcsolatba megszólalt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is, aki közölte, elvégezték a belső vizsgálatot és azt állapították meg, hogy hibásan mérlegelt a mentésirányító szerda délelőtt, amikor a segélyhívást fogadta.

Most azonban újabb fejlemény érkezett az ügyben, mégpedig az, hogy már a rendőrség is nyomozást indított.

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen Gálvölgyi János rosszulléte ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) - közölte a Magyar Nemzet megkeresésére a rendőrség.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés