Hirdetés

Nem áll túl jól Diddy szénája, újabb undorító dolgokkal vádolják

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Öt új polgári pert nyújtottak be Sean "Diddy” Combs ellen egy New York-i szövetségi bíróságon.

Két férfi és három nő azzal vádolja a hip-hop mogult, hogy Los Angelesben, New Yorkban és Las Vegasban különböző partikon szexuálisan zaklatta őket.

A legfiatalabb felperes 13 éves volt az állítólagos incidens idején.

Combs továbbra is őrizetben van egy brooklyni börtönben. Külön vádat emeltek ellene szexkereskedelem és zsarolás miatt, amit tagad - írja a BBC.

Ügyvédei nemrégiben elutasították a vádakat, és azt mondták, hogy "ezek egyértelmű kísérletek a hírverésre”, kihangsúlyozva, hogy "Combs soha nem zaklatott szexuálisan senkit - sem felnőttet, sem kiskorút, sem férfit, sem nőt”.

Mind az öt új polgári perben azt állítják, hogy Combs - vagy megbízottjain keresztül - olyan alkoholos italokba kevert drogokat a rendezvényeken, amelyek miatt a felperesek szédültek, émelyegtek és testükön kívülinek érezték magukat.

Több perben a felperesek azt állítják, hogy Combs megerőszakolta őket, orális szexre kényszerítette vagy agresszíven tapogatta őket.

Combs jelenleg a jövő év májusában esedékes bírósági tárgyalásra vár a szexkereskedelem és zsarolás szövetségi vádjai miatt. Elítélése esetén akár életfogytiglani börtönbüntetés is várhat rá.

A hip-hop ikon minden vádpontban ártatlannak vallotta magát, azonban a bíróság az esetében többször is elutasította, hogy óvadék ellenében szabad lábra helyezzék.

A vádirat, több perrel együtt, különböző üzleti vállalkozásait is belekeveri, azt állítva, hogy azok szerepet játszottak a zeneiparon belüli és kívüli visszaélések elősegítésében és finanszírozásában.

A perek továbbá azzal vádolják Combs-t, hogy a szórakoztatóiparban szerzett hatalmát és befolyását kihasználva manipulálta, megfélemlítette és elhallgattatta a körülötte lévőket.

Az egyik új ügy szerint Combs és egy másik, eddig meg nem nevezett férfi híresség megerőszakoltak egy 13 éves lányt a 2000-es MTV VMAs díjátadó afterpartyján. 

Egy másik azt állítja, hogy Combs egy független zenei művészt drogozott be egy partin, majd megerőszakolta. A nő azt állítja, hogy fájdalmakra ébredt, és a karján olyan lenyomatok voltak, amelyek arra utalnak, hogy megkötözték, amíg eszméletlen volt.

Egy harmadik esetben Combs állítólag mutogatta magát egy férfinak, majd "durván” és "szexuálisan” megfogta a férfi nemi szervét.

A negyedik egy híresség személyi edzőjét érinti, akit Combs állítólag 2022-ben bántalmazott egy partin a Hollywood Hills-i otthonában.

Az edző azt állítja, hogy látta, amint számos nagynevű híresség csoportos szexuális tevékenységet folytat a partin, ahol később egy kis szobába vitték Combsszal, aki levette a személyi edző nadrágját, és "nem beleegyezésen alapuló orális szexet végzett rajta”.

Az ötödik új beadvány egy nő nyújtotta be, aki azt állítja, hogy a Combs szállodai szobájában tartott partin elkábították, és meztelenül ébredt az ágyban, miközben a rapzenész a szoba sarkában telefonon beszélt.

Combs közel egy éve néz szembe ezekkel a vádakkal, amelyek a nemi erőszaktól és a szexuális támadástól kezdve az ápoláson át a családon belüli erőszakig terjednek.

Egy ügyvéd nemrég azt mondta, hogy több mint 100 ügyfél tervezi beperelni a zenészt szexuális erőszak, nemi erőszak és szexuális kizsákmányolás miatt.

Diddy jelenleg is börtönben van, amíg a New York-i tárgyalására vár.

A Diddy ügy előzményei

Hivatkozás másolása

A Nap Híre már korábban is beszámolt arról, hogy milyen súlyos dolgokkal vádolták meg Sean „Diddy” Combs-t. Tavaly év végén írtunk róla, hogy a rappert négy nő is szexuális bántalmazással vádolja. Arról is beszámoltunk, hogy a rapper mindent tagadott.

Nemrég újabb bizonyíték került elő az ügyben: CNN által megszerzett, a több kameraszögből összeállított, 2016. március 5-én készült felvételen a rapper, producer és üzleti mogul látható egy incidens során, amely Ventura panasza szerint a Los Angeles-i Century Cityben található, mára bezárt InterContinental Hotelben történt.

Megírtuk azt is, hogy Adria English, egy volt felnőttfilmes színésznő, aki azt állítja, hogy 2004 és 2009 között Sean "Diddy" Combsnak dolgozott, pár hete benyújtott egy keresetet a bíróságra, amelyben szexkereskedelemmel és szexuális zaklatással vádolja a bajba jutott zenei mogult. A múlt héten pedig robbant a hír, miszerint a rappert letartóztatták New Yorkban, miután egy szövetségi esküdtszék vádat emelt ellene. Ezután pedig az a hír érkezett, hogy a Luminate iparági adat- és elemző cég szerint a rapper mogul zenéinek hallgatottsága átlagosan 18,3%-kal nőttek a letartóztatását követő héten az előző héthez képest a különböző streaming platformokon. 

Arról is beszámoltunk, hogy Sean "Diddy" Combs tanúskodni akar a szexkereskedelem és zsarolás vádjával indított büntetőperében, az ügyvédje közlése szerint. Legutóbb pedig arról írtunk, hogy a rapper ellen szexuális célú emberkereskedelem miatt indított büntetőeljárás új bírót kapott.

Legutóbb arról írtunk, hogy Diddy édesanyja is megtörte a csendet, aki úgy fogalmazott, hogy a fia "nem szörnyeteg". Közben pedig egyre vadabb vádak kezdtek terjedni a rapperről, már Tupac neve is felmerült az ügyben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés