Hirdetés

Egyre jobban szorul a hurok Diddy nyaka körül: újabb gyomorforgató dolgokkal vádolják a rappert

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Adria English, egy volt felnőttfilmes színésznő, aki azt állítja, hogy 2004 és 2009 között Sean "Diddy" Combsnak dolgozott, szerdán nyújtott be egy keresetet a bíróságra, amelyben szexkereskedelemmel és szexuális zaklatással vádolja a bajba jutott zenei mogult.

A Nap Híre már korábban is beszámolt arról, hogy milyen súlyos dolgokkal vádolták meg Sean „Diddy” Combs-t. Tavaly év végén írtunk róla, hogy a rappert négy nő is szexuális bántalmazással vádolja. Arról is beszámoltunk, hogy a rapper mindent tagadott.

Nemrég újabb bizonyíték került elő az ügyben: CNN által megszerzett, a több kameraszögből összeállított, 2016. március 5-én készült felvételen a rapper, producer és üzleti mogul látható egy incidens során, amely Ventura panasza szerint a Los Angeles-i Century Cityben található, mára bezárt InterContinental Hotelben történt.

A 114 oldalas panasz azt állítja, hogy Combs és a per más alperesei "szexuális bábuként használták English-t mások örömére és anyagi hasznára" a rapper otthonaiban: a New York-i Hamptonsban és a floridai Miamiban tartott "fehér partik" során. A New York déli körzetének amerikai kerületi bíróságán benyújtott kereset szerint Combs arra is kényszerítette English-t, hogy 2006 és 2009 között "prostitúciót és szexmunkát végezzen" - írja a CNN.

A kereset a kilencedik, amit tavaly november óta Combs nyújtottak be, és a nyolcadik, amelyben közvetlenül szexuális zaklatással vádolják. A nyolc per közül az egyiket - amelyet Cassie Ventura egykori barátnője nyújtott be - már el is rendezték. Egy másik perben fiát, Christian Combsot is szexuális zaklatással vádolják, Sean Combsot pedig bűnsegédlettel és felbujtással.

"Nem számít, hogy hány pert indítanak, az nem változtat azon a tényen, hogy Mr. Combs soha senkit nem bántalmazott szexuálisan, vagy nem folytatott szexuális kereskedelmet"

- mondta Jonathan Davis, Combs ügyvédje egy nyilatkozatban, amikor English keresetéről kérdezték.

"Olyan világban élünk, ahol bárki bármilyen okból és bizonyíték nélkül pert indíthat. Szerencsére létezik egy tisztességes és pártatlan bírósági eljárás az igazság kiderítésére, és Mr. Combs biztos benne, hogy a bíróságon győzni fog ezekkel és más alaptalan állításokkal szemben" - tette hozzá az ügyvéd.

English perében esküdtszéki tárgyalást kér, és egy meg nem nevezett összegű kártérítést követel.

Combs hevesen tagadta számos polgári per állításait, de nem reagált az összes vádra. 2023 decemberében, miután négy pert indítottak ellene, Combs egy bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán, amelyben úgy fogalmazottt, hogy "beteges állításokat" tettek róla azok, akik "gyorsan megszerezhető pénzre vágynak". Hozzátette, "hadd legyek teljesen világos: nem tettem meg egyetlen olyan szörnyű dolgot sem, amit állítanak".

A szövetségi nyomozók arra is készülnek, hogy Combs vádlóit szövetségi esküdtszék elé állítsák - mondta korábban a CNN-nek két, a vizsgálatot ismerő forrás -, ami azt jelzi, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium arra készül, hogy esetleg vádat emeljen Combs ellen.

A Combs ellen polgári pert indító személyek esküdtszék elé állítása jelentős fokozódást jelentene a kormány folyamatban lévő nyomozásában, amelyben a producer és a Bad Boy Records alapítója érintett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés