Hirdetés

Diddy védekező üzemmódba kapcsolt, tagadja az ellene felhozott undorító vádakat

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A rapper vitatja az egyik felperes állítólagos fotójának "valódiságát", és panaszkodik a per időzítése miatt.

Mint azt tavaly decemberben a Naphire.hu is megírta, egyszerre több nő is szexuális zaklatással vádolta meg Sean "Diddy" Combst. Most azonban arról érkezett hír, hogy a rapper benyújtotta a bíróságra a védekezését azokkal a vádakkal szemben, amelyek szerint ő és két társa szexuálisan bántalmazott egy 17 éves lányt egy stúdióban még 2003-ban.

A kedden benyújtott iratokban Combs teljes mértékben tagadja a vádakat, és a kereset elutasítását kéri a bíróságtól. A dokumentumok szerint Combs "soha semmilyen körülmények között nem vett részt, nem volt tanúja, nem volt vagy jelenleg nincs tudomása a felperessel kapcsolatos szexuális vagy egyéb visszaélésekről" - írja a The Guardian.

Combs korábban már tagadta az ellene felhozott szexuális zaklatási vádakat, az X-en úgy fogalmazott, hogy nem valós egyik dolog sem, amivel vádolják. "Harcolni fogok a nevemért, a családomért és az igazságért".

Harve Pierre, Combs társalperes, a Bad Boy Records kiadó elnöke azt állítja, hogy "soha nem vett részt a felperes szexuális bántalmazásában, és soha nem volt tanúja annak, hogy bárki más szexuálisan bántalmazta volna a felperest".

A nő azt állítja, hogy Pierre orális szexre kényszerítette, majd ő és Combs olyan mértékben elkábította drogokkal és alkohollal, hogy biztosan nem egyezett bele az aktusba. A nő azt állítja, hogy a New York-i stúdióba érve Combs, majd egy ismeretlen harmadik férfi is megerőszakolta őt egy fürdőszobában.

A Combs új dokumentumaiban egy olyan fotót is vitatnak, amelyen állítólag a meg nem nevezett felperes Combs ölében ülve látható. A zenész ügyvédei megkérdőjelezték "a fényképek kontextusát, valódiságát és/vagy pontosságát", és kifogásolják az állítólagos incidens és a vádak között eltelt két évtizedet.

"Egyes vagy valamennyi bizonyíték, amely egyébként rendelkezésre állt volna, ha a keresetet azonnal megindították volna, most már nem áll rendelkezésre, elveszett vagy veszélybe került". A Combs elleni ügyet a nemi indíttatású erőszak áldozatainak védelméről szóló törvény alapján indították el, amely lehetővé teszi, hogy az ilyen jellegű ügyeket a szokásos elévülési időn túl nyújtsák be. Az új dokumentumok szerint e jogszabály alkalmazása sérti Combs alkotmányos jogait. A szexuális erőszak áldozatait védő amerikai jogszabályokról a Vin Diesel elleni vádakkal kapcsolatban már írtunk

Egy másik nő, Joi Dickerson-Neal azt állítja, hogy Combs 1991-ben elkábította és szexuálisan bántalmazta őt, és egy "bosszúpornós" támadás keretében megosztotta az erőszakról készült felvételeket. Egy másik meg nem nevezett nő pedig azt állította, hogy Combs és az énekes Aaron Hall 1990-ben vagy 1991-ben megerőszakolta őt és egy barátját Hall lakásában. Ezekben az ügyekben még nem született megegyezés vagy ítélet.

Ez volt a negyedik vádirat, amelyet Combs ellen nyújtottak be 2023 végén. Az egyik ügyet, amelyet Casandra Ventura (más néven Cassie) volt barátnője indított el a rapper ellen, a benyújtását követő napon rendezték.

Combs a negyedik feljelentés után közleményt adott ki, melyben a következőket írta: "Csendben ültem és néztem, ahogy az emberek megpróbálják meggyilkolni a személyemet, tönkretenni a hírnevemet és az örökségemet. Undorító vádakat fogalmaztak meg ellenem olyan személyek, akik gyors meggazdagodásra vágynak".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés