Hirdetés

Megtörte a csendet Diddy édesanyja: "a fiam nem az a szörnyeteg, akinek lefestették"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sean "Diddy" Combs édesanyja azt mondta, hogy a fia ellen felhozott vádak "lesújtották és mélységesen elszomorították", de azok "hazugságok".

Az 1997-es I'll Be Missing You című slágeréről ismert zenészt a múlt hónapban tartóztatták le szexkereskedelem és zsarolás vádjával. Jelenleg egy manhattani fogdában tartják fogva, miután nem engedték szabadon óvadék ellenében sem - írja a BBC.

Janice Small Combs nyilatkozatában megvédte fiát, mondván, hogy bár "a múltban hibázott, mint mindannyian", de "nem az a szörnyeteg, akinek lefestették".

"Szívszorító látni, hogy a fiamat nem az igazság, hanem egy hazugságokból kreált narratíva miatt ítélik el"

- jelentette ki a sztár anyja.

A zenész édesanyja álta kiadott nyilatkozat öt nappal azután jelent meg, hogy Combsnak több mint 100 további vádló perével kell szembenéznie állítólagos szexuális zaklatás, nemi erőszak és szexuális kizyákmányolás miatt.

A sztár ügyvédje tagadta ezeket és az összes korábbi vádat, "hamisnak és rágalmazónak" nevezve azokat.

A Diddy-ügy előzményei

Hivatkozás másolása

A Nap Híre már korábban is beszámolt arról, hogy milyen súlyos dolgokkal vádolták meg Sean „Diddy” Combs-t. Tavaly év végén írtunk róla, hogy a rappert négy nő is szexuális bántalmazással vádolja. Arról is beszámoltunk, hogy a rapper mindent tagadott.

Nemrég újabb bizonyíték került elő az ügyben: CNN által megszerzett, a több kameraszögből összeállított, 2016. március 5-én készült felvételen a rapper, producer és üzleti mogul látható egy incidens során, amely Ventura panasza szerint a Los Angeles-i Century Cityben található, mára bezárt InterContinental Hotelben történt.

Megírtuk azt is, hogy Adria English, egy volt felnőttfilmes színésznő, aki azt állítja, hogy 2004 és 2009 között Sean "Diddy" Combsnak dolgozott, pár hete benyújtott egy keresetet a bíróságra, amelyben szexkereskedelemmel és szexuális zaklatással vádolja a bajba jutott zenei mogult. A múlt héten pedig robbant a hír, miszerint a rappert letartóztatták New Yorkban, miután egy szövetségi esküdtszék vádat emelt ellene. Ezután pedig az a hír érkezett, hogy a Luminate iparági adat- és elemző cég szerint a rapper mogul zenéinek hallgatottsága átlagosan 18,3%-kal nőttek a letartóztatását követő héten az előző héthez képest a különböző streaming platformokon. 

Arról is beszámoltunk, hogy Sean "Diddy" Combs tanúskodni akar a szexkereskedelem és zsarolás vádjával indított büntetőperében, az ügyvédje közlése szerint. Legutóbb pedig arról írtunk, hogy a rapper ellen szexuális célú emberkereskedelem miatt indított büntetőeljárás új bírót kapott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés