Hirdetés

Sokkoló részletek: nemi erőszakkal vádolják a népszerű rappert

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Egy negyedik nő is szexuális zaklatással vádolta meg Sean "Diddy" Combst, azt állítva, hogy ő és két másik férfi megerőszakolta  őt.

Sean Diddy
Sean Diddy

A keresetben nem nevezik a vádlót a nevén, csak Jane Doe-ként szerepel benne, és azt állítja, hogy Jennifer Lopez egykori kedvese, a P. Diddy-ként is ismert rapper 2003-ban megerőszakolta őt a stúdiójában - írja a BBC. A nő azt mondja, hogy “bőséges mennyiségű kábítószert és alkoholt” adtak neki, mielőtt  Diddy és két másik férfi megerőszakolta őt.

A nő azt mondja, hogy a borzalmak után olyan fájdalmai voltak, hogy alig tudott állni, és arra is alig emlékszik, hogyan ért haza. A feljelentő ekkor csupán 17 éves volt.

A nő ügyvédei azt nyilatkozták, hogy a a vádlottak egy kiszolgáltatott középiskolás tinédzsert zsákmányoltak ki szexuálisan, amelynek során drogokkal és alkohollal kínálták, majd magánrepülővel vitték őt New York City-be, ahol a három vádlott csoportosan megerőszakolta őt Combs stúdiójában. "Ezeknek az undorító cselekedeteknek a romlottsága nem meglepő módon egy életre megsebezte ügyfelünket” - írták.

Azt is állítják, hogy az egyik férfi orális szexre kényszerítette a nőt, aminek következtében  ő "fulladozott, és nehezen kapott levegőt".

A legfrissebb vádakra Diddy a BBC News-nak adott nyilatkozatában azt mondta: "Elég volt. Az elmúlt néhány hétben csendben ültem, és néztem, ahogy az emberek megpróbálták karaktergyilkossággal tönkretenni a hírnevemet és az örökségemet.” A rapper szerint gyors pénzben reménykednek azok, akik most ilyen súlyos vádakat emeltek ellene. "Hadd legyek teljesen világos: nem követtem el azokat a szörnyűségeket, amelyeket vádolnak. Harcolni fogok a nevemért, a családomért és az igazságért."

Múlt hónapban Diddy-t nemi erőszakkal és szexkereskedelemmel vádolta meg Casandra Ventura R&B énekesnő, akit Cassie-ként is ismernek. A felek az ügy benyújtását követő napon peren kívül megegyezett.

Ezt követően további két nő jelentkezett, akik nemi erőszakkal vádolták a rappert. Diddy mindkét esetben tagadta az állításokat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés