Hirdetés

Elképesztő: minél gusztustalanabb dolgok derülnek ki Diddyről, annál többen hallgatják a zenéit

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sean "Diddy" Combs zenéit a múlt heti letartóztatása és az ellene felhozott vádirat nyilvánosságra hozatala óta rengetegen hallgatják, egy friss beszámoló szerint a streamek száma ugrásszerűen megnőtt.

A Nap Híre már korábban is beszámolt arról, hogy milyen súlyos dolgokkal vádolták meg Sean „Diddy” Combs-t. Tavaly év végén írtunk róla, hogy a rappert négy nő is szexuális bántalmazással vádolja. Arról is beszámoltunk, hogy a rapper mindent tagadott.

Nemrég újabb bizonyíték került elő az ügyben: CNN által megszerzett, a több kameraszögből összeállított, 2016. március 5-én készült felvételen a rapper, producer és üzleti mogul látható egy incidens során, amely Ventura panasza szerint a Los Angeles-i Century Cityben található, mára bezárt InterContinental Hotelben történt.

Megírtuk azt is, hogy Adria English, egy volt felnőttfilmes színésznő, aki azt állítja, hogy 2004 és 2009 között Sean "Diddy" Combsnak dolgozott, pár hete benyújtott egy keresetet a bíróságra, amelyben szexkereskedelemmel és szexuális zaklatással vádolja a bajba jutott zenei mogult. A múlt héten pedig robbant a hír, miszerint a rappert letartóztatták New Yorkban, miután egy szövetségi esküdtszék vádat emelt ellene

Megnőtt a streamek száma

Hivatkozás másolása

A Luminate iparági adat- és elemző cég szerint a rapper mogul zenéinek hallgatottsága átlagosan 18,3%-kal nőttek a letartóztatását követő héten az előző héthez képest a különböző streaming platformokon.

A botrányt követő streamingszám-emelkedés nem szokatlan. Miután egy R. Kelly-ről szóló dokumentumfilm szexuális visszaéléssel vádolta az R&B-énekest, amely nőket és kiskorú lányokat érintett, számai majdnem megduplázódtak - írja az AP News

Combst szövetségi szintű szexkereskedelemmel és zsarolással vádolják, és a vádirat, amely részletezi a 2008-ig visszanyúló vádakat tartalmaz, azzal vádolja a sztárt, hogy éveken át molesztált, fenyegetett és kényszerített nőket "szexuális vágyainak kielégítése, hírnevének védelme és viselkedésének elrejtése érdekében". A vádakban ártatlannak vallotta magát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés