Hirdetés

Dagad a botrány: úgy tűnik, a királyi család nem kér Harry hercegből

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyon úgy tűnik, hogy nincs esély arra, hogy Harry visszatérjen a családhoz.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, rákkal küzd III. Károly. Miután bejelentették, hogy Károly király daganatos beteg, a kisebbik fia, Harry azonnal az Egyesült Királyságba indult, hogy meglátogassa édesapját. Beszámoltunk arról is, hogy állítólag Harry undorítóan viselkedett apja betegágyánál. És arról is írtunk, hogy Harry herceg egy interjúban nemrég arról beszélt, hogy az ilyen egészségügyi gondok közelebb hozhatják egymáshoz a családja tagjait, és mostantól annyiszor fogja meglátogatni a családját, ahányszor csak tudja. 

Egy Vilmos herceghez közeli forrás szerint azonban arra semmi esély, hogy a trónörökös tárt karokkal várja vissza az öccsét. A forrás azt állítja, Vilmos szerint Harry hercegben és feleségében, Meghanban „nem lehet megbízni” - írja a Blikk. A forrás egyébként azt nem tudta megmondani, hogy Vilmos herceg és Károly király Harry látogatása óta folytattak-e diskurzust Harryről.

Nem nyilvános semmi, amiről a király és a trónörökös beszélt egymással, de teljesen egyértelmű, Vilmos nem engedi, hogy Harry visszatérjen. Korábban is azt gondolta, hogy ez rossz ötlet lenne, és ez most még egyértelműbb. Ha bárki is több feladatot fog elvállalni, az Vilmos lesz, és ez egyelőre nem is szerepel a napirendben. A fő hangsúly az édesapja egészségén, a családján, és azon van, ami a legjobb a monarchia számára.

- jelentette ki a forrás, hozzátéve, hogy nulla százalék az esélye annak, hogy Harry bármilyen formában visszatérjen. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés