Hirdetés

Nagyot fordult a világ Harry herceggel, megdöbbentő kijelentéseket tett

Garai Kitti portré Garai Kitti

Úgy tűnik, Harry herceg átértékelte az egész életét, ugyanis apja betegségének kapcsán arról beszélt egy amerikai televíziónak, hogy ez összehozhatja újra a családot, és mostantól annyiszor fogja meglátogatni a családját, amennyiszer csak tudja.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, rákkal küzd III. Károly. Miután bejelentették, hogy Károly király daganatos beteg, a kisebbik fia, Harry azonnal az Egyesült Királyságba indult, hogy meglátogassa édesapját. Korábban arról is írtunk, hogy állítólag Harry undorítóan viselkedett apja betegágyánál.

A sussexi herceg most egy amerikai televíziónak beszélt apja betegségéről. Mint mondta, a lehető leghamarabb repülőre szállt, hogy meglátogassa az apját, miután rákot diagnosztizáltak nála. Kijelentette azt is, hogy az ilyen egészségügyi gondok közelebb hozhatják egymáshoz a családja tagjait. Beszélt arról is, hogy mostantól annyiszor fogja meglátogatni a családját, ahányszor csak tudja - írja a BBC. 

A király állapotának kilátásairól azonban nem kívánt nyilatkozni, mondván, hogy "ez köztem és közte marad". A herceg kijelentette azt is, hogy szereti a családját, és hálás azért, hogy apjával találkozhatott és időt tölthetett. "Bármilyen betegség összehozza a családokat" - mondta. 

Harry herceg beszélt arról is, hogy már fontolóra vette az amerikai állampolgárság felvételét. Elmondta, hogy nagyon szeret az Egyesült Államokban élni, ám amikor megkérdezték tőle, hogy amerikainak érzi-e magát, akkor nem válaszolt konkrétan. "Az amerikai állampolgárság megfordult már a fejemben, de jelenleg nem élvez prioritást" - mondta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés