Hirdetés

Harry undorítóan viselkedett Károly király betegágyánál

Nap Híre portré Nap Híre

Nem volt hajlandó apja feleségével egy légtérben lenni.

Kamilla nyíltan nem vállalta fel a vitát, mivel az a filozófiája, hogy megvárja, míg lecsillapodnak a kedélyek – írja az atv.hu.

Az utóbbi időben a brit királyi családról szóló híreket elsősorban III. Károly betegsége tematizálja a közösségi beszélgetésben. A Buckingham-palota korábban közleményben tudatta a világgal, hogy Károly király rákbetegség miatt kezelésre szorul. Harry herceg a hír hallatára azonnal repülőre ült Amerikában, hogy hazautazzon édesapjához, akivel a hírek szerint egy közel egyórás találkozáson is részt vett.

Az Express nevű brit bulvároldal most a találkozás kapcsán forrásokra hivatkozva részleteket is megoszott a publikummal. A lap arról számolt be, hogy Sussex hercege egyedül akart találkozni III. Károllyal, úgy, hogy senki ne zavarja őket. A források a lapnak arról számoltak be, hogy Harry nem akarta, hogy Kamilla abban a szobában tartózkodjon, ahol ő találkozik Károly királlyal, írja a Promotions. 

Később az is kiderült, hogy Harry alig egy napot töltött Angliában, és már repült is haza az Egyesült Államokba Meghan Marklehöz és a gyermekeihez. Nem titok persze, hogy Harry herceg nincs túl jó kapcsolatban mostohaanyjával, Kamillával. Korábban már több, köztük lévő feszültségről is beszámoltak a források különböző médiumoknak. Korábban amúgy Harry azzal is megvádolta Kamillát, hogy különböző sztorikat szivárogtatott ki a médiának a családról, hogy saját magát jobb színben tüntesse fel, építse az imázsát a világ előtt.

Ám Kamilla nyíltan nem vállalta fel a vitát, mivel közeli barátai elmondták, hogy neki az a filozófiája, hogy megvárja, míg lecsillapodnak a kedélyek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés