Hirdetés

Úgy tűnik, döntött Károly király: ez vár Harryre és családjára

Nap Híre portré Nap Híre

Az uralkodónak állítólag elege van abból, hogy gyakorlatilag nincs kapcsolata az unokáival, ezen szeretne változtatni.

Az utóbbi időben nagyon nehéz helyzetbe került a brit királyi család: Károly király után Katalin hercegnéről is kiderült, hogy daganatos betegséggel küzd. A pár közeli ismerősei szerint Katalin nagyon rosszul viseli a kezeléseket, dolgozni nem tud, egy időre biztosan helyettesíteni kell majd. Károly király egyelőre úgy tűnik, kissé visszafogottabban, de elvégzi a feladatait. 

Közben ráadásul még mindig igen feszült a helyzet a Harry-Meghan páros illetve a család között. De úgy tűnik, a király végre eldöntötte, hogyan is kezeli majd ezt a helyzetet.

A hozzá közelállók szerint Károly király nagy szomorúsága, hogy tulajdonképpen nincsen kapcsolata az unokáival, Harry és Meghan gyermekeivel, Archie-val és Lilibettel. Éppen ezért van egy lépés, amit soha nem tenne meg a fia ellen: soha nem fogja kiiktatni teljesen az életéből a kisebbik fiát, még akkor sem, ha az lemondott a királyi életről, és rendszeresen támadja nyilatkozataiban a királyi családot - írja a Glamour

Úgy tudni, hogy a király eltökélt szándéka, hogy kapcsolatot építsen a fiával és az unokáival. Elege van a videóhívásokból, és elhatározta, hogy mindent megtesz, hogy nagyobb szerepet kapjon a gyermekek életében.

Ennek első lépéseként szívhez szóló ajándékot és képeslapot küldött Lilibet részére a születésnapjára. Szeretne több időt tölteni a családjával, és szeretné bepótolni az elvesztegetett időt. Források szerint igaz ez Vilmos gyermekeire is, bár jól ismerik nagyapjukat, és sok időt töltenek együtt vele, Károly szeretne még többet velük lenni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés