Hirdetés

Rendkívüli hír: Katalin hercegné rákbeteg

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Február elején apósánál, III. Károly királynál is daganatos megbetegedést diagnosztizáltak.

Rákot diagnosztizáltak Katalin walesi hercegnőnél - írja a BBC. Mint írták, a Kensington-palota péntek este az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, amelyben maga a hercegné szólalt meg. Katalin kiemelte, hogy január elején esett át egy tervezett alhasi műtéten és bár először azt gondolták, hogy nem rákos elváltozást találtak nála, a későbbi vizsgálatok mégis ezt támasztották alá.

Katalin úgy fogalmazott a videónyilatkozátban, hogy "hatalmas sokk" volt számára a diagnózis, és "hihetetlenül kemény pár hónapon" van túl ő maga és a családja. Azonban hozzátette, nemrég az orvoscsoportja ajánlására megkezdték nála a kemoterápiás kezeléseket, de ennek még csak a korai szakaszában van. "Jól vagyok, és napról napra erősebb vagyok" - hangsúlyozta.

Arról is beszélt a walesi hercegnő, hogy mindazokra gondol, akiket a rák valaha is érintett: "mindenki számára, aki ezzel a betegséggel szembesül, bármilyen formában is, kérem, ne veszítsék el a hitüket és a reményt. Nem vagytok egyedül".

Katalin arról is beszélt, hogy januári műtétje után időre volt szüksége, jelenleg pedig az a legfontosabb számára, hogy megnyugtassa a családját. "Vilmos és én mindent megtettünk, amit csak tudtunk, hogy feldolgozzuk és kezeljük mindezt, a fiatal családunk érdekében".

"Időbe telt, hogy mindent számukra megfelelő módon elmagyarázzunk Gyürgynek, Saroltának és Lajosnak, és megnyugtassuk őket, hogy rendbe fogok jönni" 

- jegyezte meg, hozzátéve, hogy most egy kis időre és térre van szüksége. 

A BBC megjegyezte azt is, hogy ennek fényében várhatóan sem Katalin, sem a férje, sem pedig a gyerekeik nem lesznek a királyi család mellett húsvét vasárnapján. 

A palota azt is közölte, hogy Vilmos herceg hirtelen távolmaradása egy február végi megemlékezésről azért történt, mert kiderült, hogy Katalin rákos megbetegedése diagnosztizálták.

Mint azt a naphire.hu is megírta, az utóbbi időszakban Katalin hercegné Photoshop-botrányáról szóltak a hírek, ami miatt a hercegnének bocsánatot is kellett kérnie, de úgy tűnik, a lavinát nem tudta megállítani. Ráadásul rejtélyes betegsége és a hasi műtétje után is mindenki csak találgatni tudott, hogy mi folyik a háttérben. Az említett műtét óta Katalin hivatalosan nem jelent meg nyilvánosan, azonban a minap azonban állítólag a férjével együtt vásárolgatott. A videót a TMZ tette közzé, akik még a felvétel metaadatait is megnézték, ezek alapján pedig megállapították, hogy a videó valódi és valóban a hercegi pár látható rajta. Azonban vannak, akiknek még ez a felvétel sem volt elég bizonyíték arra, hogy minden rendben van a hercegnével: sok internezető szerint ugyanis nem is Katalin látható felvételen, hanem a hasonmása, az egész pedig egy ügyetlenül sikerült „elterelő hadművelet” akart lenni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés