Hirdetés

Vele helyettesítenék Katalin hercegnét? Vilmos nem biztos, hogy belemegy

Nap Híre portré Nap Híre

Katalin ebben az évben már nem tervez nyilvános szereplést, és úgy tudni, Károly király már kiszemelt valakit, aki a helyébe léphet.

Az utóbbi hetekben az egész világ feszülten figyeli, hogy van Katalin hercegné, miután tavasszal bejelentette, hogy rákbetegséget diagnosztizáltak nála. A walesi hercegné januárban egy tervezett hasi műtéten esett át, utána derült ki, hogy baj van. A pár közeli ismerősei szerint Katalin nagyon rosszul viseli a kezeléseket, rengeteget fogyott és állandó hányinger gyötri. Sőt, egyesek szerint a hercegné rosszabbul van, mint az bárki gondolná.  

Katalin hercegné már nem tervez nyilvános szereplést az év hátralévő részében, adja magát a kérdés, hogy ki helyettesíti majd őt a munkában. 

András herceg (Károly öccse) ugyan kegyvesztett lett botránya után a királyi családban, ám lánya, Beatrix yorki hercegnő nagy népszerűségnek örvend a monarchiában, és bár hivatalosan nem dolgozó tagja az uralkodó famíliának, úgy tudni átmenetileg őt szemelte ki a király Katalin teendőinek ellátására - írja a Blikk Rúzs

Egyetlen bökkenő van csupán. A 35 éves hercegnő nagyon jó viszonyt ápol Harry hercegékkel, akit Vilmos árulónak tart, miután kiteregette a nyilvánosságnak a család intim titkait. Egy bennfentes szerint a király döntése tovább mélyítheti az árkot a testvérek között, akik jelenleg nincsenek beszélő viszonyban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés