Hirdetés

Kegyetlen figyelmeztetést kapott Harry és Meghan: a gyermekeik jövőjével játszanak

Nap Híre portré Nap Híre

Jennie Bond királyi szakértő szerint a jövőben nagyon súlyos következményekkel járhat mindaz, amit Harry herceg és Meghan Markle mostanában tesz.

Harry és Meghan évek óta Amerikában élnek két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel, akiknek mindenáron igyekszenek megteremteni a boldog és átlagos hétköznapokat. Ám az otthoni idillel eléggé szemben áll a királyi családdal ápolt kapcsolat: az elmúlt esztendőkben a sussexiek számos botrányt keltő állítást fogalmaztak meg a palota falai mögött zajló konfliktusokról, vádjaiktól pedig nem kíméltek szinte senkit. Az elmérgesedett viszony azt eredményezte, hogy már Károly sem igazán hajlandó nyitni kisebbik fia felé, Vilmos pedig egyenesen elhatárolódik attól, hogy a békülés útjára lépjenek – írja a Femcafe

Jennie Bond úgy véli, hogy az elidegenedés pusztító hatással lehet Archie hercegre és Lilibet hercegnőre."Amikor a gyerekek felnőnek, velük született kíváncsiságból érdekelni fogja őket az örökségük és a hátterük. És amikor az örökséged a világ egyik leghíresebb családja, kétségtelenül furcsának és talán szomorúnak fog tűnni, hogy alig ismered vagy emlékszel rájuk” – magyarázta a szakember. 

Szerinte Archie akkor érzi ezt majd nagyon, ha belép a tinédzserkorba. "Képzeljük el, hogy Archie 15 éves, és azt mondja a barátainak: "A nagyapám király/volt! És a nagybátyám is király/lesz. De alig ismerte és nem is találkozott velük” – tette hozzá, mondván, hogy ezért csakis Meghan a felelős. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés