Hirdetés

Mégis mi történik a királyi családdal? Katalin és Károly után Kamilla is pihenőre kényszerül

Nap Híre portré Nap Híre

Egyre furcsább, ami a brit királyi családban zajlik.

Napról napra egyre aggasztóbb hírek jelennek meg a brit királyi családról. Az egész azzal kezdődött, hogy január közepén bejelentették, miszerint Katalin hercegné tervezett hasi műtéten esett át, ami után két hétig egy londoni magánkórházban lábadozott. Bár azóta hazaengedték, de az állapotáról nem igazán nyilatkozik a palota, sőt karácsony óta a walesi hercegné teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Emiatt rengeteg pletyka szárnyra kapott, sokan úgy gondolják, hogy igazából kómában van, míg mások meg vannak győződve arról, hogy meghalt.

Ha ez még nem lenne elég, január közepén az is kiderült, hogy III. Károly királynak prosztatamegnagyobbodás miatt kórházi kezelésre van szüksége. A műtét után azonban daganatos megbetegedéssel diagnosztizálták. Azóta meg is kezdte az uralkodó a kezeléseket, és bár ő nem kerüli annyira a nyilvánosságot, mint a menye, de őt is sokkal kevesebbet lehet látni.

Mindeközben még gyászol is a királyi család, ugyanis február végén holtan találtak rá a 45 éves Thomas Kingstonra. A néhai II. Erzsébet királynő unokatestvére, Mihály kenti herceg lánya, Lady Gabriella Windsor még 2019-ben ment feleségül Kingstonhoz, akinek halálát a halottkém jelentése alapján a fejét ért trauma okozta, a férfi öngyilkos lett.

Most pedig újabb bombahír robbant, mégpedig az, hogy

Kamilla királyné is pihenőre kényszerül, szünetelteti a nyilvános szerepléseit egy ideig.

A hivatalos programja szerint most több mint egy hét pihenőre vonul - adta hírül a Glamour magazin. Mint írták, a királyné március 11-ig pihen, és a Westminster Apátságban a nemzetközösség napján tér majd vissza a hivatalos feladataihoz, valószínűleg ő lesz majd az elsőszámú képviselője a királyi családnak az ünnepségen. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés