Hirdetés

Szívfacsaró: előkerült Liam Payne utolsó videója

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Liam Payne egy szálloda harmadik emeletéről zuhant le és azonnal meghalt. Az énekes 31 éves volt. 

Rettenetes tragédia történt, szörnyethalt a One Direction egykori énekese, Liam Payne. Magyar idő szerint október 16-án, néhány perccel éjfél előtt érkezett a hír, miszerint a 31 éves énekes lezuhant egy harmadik emeleti erkélyről a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotelben és azonnal meghalt. 

Váratlan halálának híre az egész világot megrázta. Most pedig előkerültek az utolsó felvételek is, amiket még a halála napján készített magáról – írja a Femina. Payne a Snapchatre töltött fel több felvételt a nyaralásáról. Az egyik egy rövid videó volt, amelyet reggelizés közben készített magáról és barátnőjéről, Kate Cassidyről. Elmondta, hogy milyen szép napra ébredtek Argentínában, a reggelijüket délután egy órakor fogyasztották el, mivel általában délig szoktak aludni.

A rajongók megjegyezték, hogy ebben a videóban teljesen normálisan és nyugodtan viselkedett, senki nem sejtette volna róla, hogy négy órával később azért hívják rá a rendőröket, mert őrülten viselkedik a hotelben, és valószínűleg drog vagy alkohol befolyásoltsága alatt állhat. 

Payne a szerelmével még egy közös szelfit is készített, mivel a zenész fürdőnadrágban, barátnője bikiniben volt, így vélhetően strandolás előtt pózoltak a szobájuk tükörje előtt. A zenész egy másik, Snapchatre feltöltött posztjában kifejezte, mennyire boldog, amiért végre van egy kis ideje a pihenésre.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés