Hirdetés

A tragédia, ami megmutatta, hogy a halál nem válogat - még a királyi családban sem

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A hír, hogy Lady Gabriella Windsor férje, Thomas Kingston 45 éves korában váratlanul elhunyt, talán nem tűnik közvetlenül fontosnak a királyi család sorsa szempontjából: elvégre ő az 57. a trónörökösök sorában. Azonban felhívja a figyelmet arra, hogy bizony az elit körében is történnek tragédiák.

Kingston kedves ember volt, éppoly daliás, mint amilyen udvarias. A pénzember túsztárgyalóként is dolgozott Bagdadban, a Külügyminisztérium diplomáciai missziókkal foglalkozó egységében. 

Amikor 2019-ben összekötötte az életét Lady Gabriellával, a walesi hercegnő húgával, esküvőjükön részt vett a néhai királynő és Fülöp herceg is. Az esküvő az egy évvel korábbi sussexi herceg és hercegné, valamint Eugenie hercegnő és Jack Brookbanks esküvője után következett - írja a Daily Mail

Lady Gabriella, akit barátai Ellaként ismernek, nagyon fiatalon özvegy lett. Kingston szomorú halála azonban - mint a lap fogalmaz - mindannyiunk számára intő jel, hogy a halál nem tiszteli a társadalmi osztályokat és a kort.

A királyi család ezen generációja számára, amelyet eddig viszonylag kevés tragédia ért, Kingston korai halála kétségtelenül szörnyű megrázkódtatás lesz. Különösen akkor, amikor az idősebb generáció hirtelen már nem tűnik olyan erősnek, mint egykor volt. A lap felidézi azt is, hogy Lady Gabriella rosszul lett a néhai Erzsébet királynő temetési szertartásán: mint oly sokakat, őt is mélyen érintette egy olyan családtag elvesztése, akinek jelenléte megváltoztathatatlannak tűnt.

Nem volt szerencséje a szerelemben

Hivatkozás másolása

Lady Gabriella és Tom házassága boldognak tűnt, ám Gabriellának korábban nem mindig volt szerencséje a párkapcsolataiban: volt párja, Aatish Taseer brit újságíró például kapcsolatuk végén egy cikkben tálalt ki a közös dolgaikról, így többek között megírta azt is, hogy egyszer meztelenül úsztak együtt a Buckingham-palota fedett medencéjében. 

Arról is írt, hogy "a királyi családtagok és a nácik kéz a kézben járnak", és látványosan megvetette Ella édesanyját, azt írva róla, hogy "egy bizonyos kor felett mindenki legalább egy kicsit rasszista Nagy-Britanniában".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés