Hirdetés

Valami nagyon nincs rendben Katalin hercegné körül, egyre szörnyűbb pletykák terjengenek

Nap Híre portré Nap Híre

Többen azt feltételezik, hogy a karácsony óta nem látott Katalin hercegné meghalhatott.

Mint ismert, Katalin hercegné január közepén egy londoni magánkórházban egy tervezett hasi műtéten esett át, ami a palota tájékoztatása szerint jól sikerült, ám mégsem mutatkozott azóta sem a nyilvánosság előtt. A távolmaradása miatt pedig egészen őrült pletykák kezdtek el terjedni az interneten: először azt írták, hogy Katalin hercegné súlyos állapotban van és kómába került a műtét után.

Azonban még furcsább lett az egész, amikor Vilmos herceg 45 perccel az esemény kezdete előtt mondta le váratlanul egy megjelenését, méghozzá "személyes okokra" hivatkozva. A pletykák annyira borzalmasak lettek, hogy a palota ismét megszólalt, ám nem adtak bővebb tájékoztatást a hercegné állapotáról, csak amit eddig is kommunikáltak. Tehát továbbra is jól van és otthon lábadozik Katalin a műtétje után.

A hercegnéről azonban egyre vadabb összeesküvés-elméleteket és teóriákat gyártanak az interneten a rajongók - írja az NLC

A találgatások most már odáig fajultak, hogy Katalin meghalt, és Vilmos épp gyászol.

De olyan elmélet is napvilágot látott, hogy a hercegné a Big Brother következő évadának sztárja lesz. Az új széria márciusban startol el, és egyesek tudni vélik, hogy Katalin lesz a meglepetéssztárja a műsornak. Majd ezután már olyan teória is született, hogy az Álarcos énekesben lesz látható. 

Azok a találgatások is beindultak, miszerint a walesi hercegné egy plasztikai kezelésből lábadozik, miután egy szépészeti klinika alkalmazottja azt állította, hogy látta odabent a hercegnét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés