Hirdetés

Hamvaiból kelt főnixként tért vissza Jamie Foxx a színpadra a súlyos betegsége után

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Jamie Foxx 18 éve nem állt színpadon, de nemrég egy különleges okból visszatért.

Vasárnap az atlantai fellépéseiről posztolt fotókat a közösségi médiában, amelyeken a színpadon látható, többek között zongorán is játszott az Oscar-díjas színész, aki a bejegyzéséhez azt írta, hogy "Isten jó..." - vette észre a CNN.

"Ahogy ezeket a képeket posztolom, a szívem és a lelkem tele van csak tiszta örömmel... október 3-án, 4-én és 5-én lehetőségem volt elmondani a történetemet, és nem volt jobb hely ehhez, mint Atlanta” - írta a sztár. "Meg kell köszönnöm nektek, hogy megjelentetek és megmutattátok magatokat, 18 éve nem álltam színpadon, de szükségem volt a színpadra és szükségem volt egy olyan közönségre, amely nem állt másból, csak tiszta szeretetből, és ti ilyenek voltatok”.

„Amikor az emberek azt kérdezik tőlem, hogy ez egy stand up comedy show, azt mondom, hogy nem, ez egy művészi előadás” - tette hozzá. "Valami olyan dologról, ami szörnyen rosszul sült el, de hála az atlantai nagyszerű embereknek, különösen a piedmont-i kórháznak, lehetővé tettétek, hogy visszatérjek, és színpadra álljak, és azt csináljam, amit a legjobban szeretek...".

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, 2023 áprilisában Foxx egy nem közölt orvosi komplikáción esett át a lánya, Corinne Foxx bejelentése szerint. A sztár éppen Atlantában forgatott, amikor rosszul lett és kórházba szállították. Foxx később egy chicagói fizikai rehabilitációs intézetben kezeltette magát.

Egy 2024 júliusában a TikTok-ra feltöltött videóban Foxx azt mondta egy csoport embernek, hogy 2023. április 11-én "nagyon fájt a feje”. Felidézte, hogy egy barátjától kért egy Advilt, majd "20 napra eltűntem” - mondta.

"Nem emlékszem semmire"

- jelentette ki a videóban, amit még június végén rögzített Phoenixben.

Foxx a felvételen tovább magyarázta, hogy a húga és a lánya elvitte egy orvoshoz, aki kortizoninjekciót adott neki. Egy másik orvos azt mondta neki, hogy „valami történik ott fent" - mondta Foxx, a fejére mutatva. "Nem mondom ki a kamera előtt” - tette hozzá.

Foxx köztudottan óvatos a magánéletével kapcsolatban. A "Ray” sztárja 2023 júliusában kifejtette, hogy azért döntött úgy, hogy nem hoz nyilvánosságra több információt az állapotával kapcsolatban, mert nem akarta, hogy a nyilvánosság így lássa.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés