Hirdetés

Vérfagyasztó pletyka terjed Katalin hercegnéről: kómában volt?

Nap Híre portré Nap Híre

Egyes források szerint nagyobb volt a baj, mint azt a palota állítja.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Katalin hercegnét megműtötték. Ezt követően két hétig ápolták a londoni egészségügyi intézményben, majd a Kensington-palota azt közölte, hogy Vilmos herceg feleségét kiengedték a London Clinic magánkórházból. 

Most azonban aggasztó pletyka terjed: egy spanyol hírműsorban arról beszéltek, hogy Katalin kómában, és az élete komoly veszélyben volt a hasi műtétet követően.

A tévécsatorna azt állította, hogy az orvosoknak gyorsan kellett cselekedniük, és ezzel „megmentették az életét” Katalinnak - írja a Sassy. Azt mondják, hogy az orvosi csapat drasztikus intézkedései közé tartozott a 42 éves walesi hercegnő intubálása és mesterséges kómába helyezése.

A spanyol tévé állításait azonban a palota cáfolta. „Ez teljes képtelenség” - mondta egy forrás a The Telegraphnak. „Ez alapvetően teljesen kitalált, és itt udvariasan fogalmazok: ez egyáltalán nem így van.” A spanyol újságíró viszont azt állítja, hogy az információkat a királyi ház személyzetének egyik tagjától szerezte „nagyon bizalmas módon”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés