Hirdetés

Megszólalt Liam Payne egykori menyasszony: sokkoló dolog derült ki

Nap Híre portré Nap Híre

Kitálalt Liam Payne volt menyasszonya: az énekes őt és családtagjait is zaklatta.

Kiderült, hogy a tragédia előtt a szálloda egyik dolgozója értesítette a rendőrséget, és „egy agresszív férfiról számolt be, aki valószínűleg kábítószer és alkohol hatása alatt állt”. A dolgozók nem sokkal később hangos zajra lettek figyelmesek a hotel udvarán, mielőtt megtalálták volna One Direction egykori sztárjának holttestét – írja a Blikk

Liam Payne volt menyasszonya, Maya Henry állítólag sokkot kapott az énekes halála miatt, legalábbis ezt állítja egy, az influenszerhez közel álló forrás. A névtelenségbe burkolózó ismerős a Daily Mailnek elmondta, a modell csak akkor értesült a történtekről, amikor megkereste egy újságíró.

Csupán néhány nappal korábban a 23 éves Henry azonban ügyvédeket fogadott, mivel elmondása szerint az énekes megszállottan zaklatta a barátait és a családtagjait, köztük az édesanyját is. Henry a múlt héten a TikTokon osztott meg éles kritikát Payne-ről, amelyben elmondta, az énekes mindent megtett azért, hogy kapcsolatba lépjen vele.

„Amióta szakítottunk, üzeneteket küld nekem, folyamatosan csörgeti a telefonomat, nemcsak a sajátjáról, hanem mindig másik számokról, így sosem tudom, honnan fog érkezni. Új iCloud-fiókokat hoz létre, hogy üzenjen nekem – mindig egy új átkozott iCloud-fiók. Minden alkalommal, amikor megjelenik egy ilyen az iPhone-omon, azt gondolom »Na, itt van megint«” – mondta, majd azzal folytatta, hogy az énekes állandóan e-maileket küld neki, és az édesanyját is folyamatosan hívogatja.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés