Hirdetés

Nem mindennapi videó került elő Vujity Tvrtkóról - Nem tudta, hogy élő adásban van

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Alig két hete a Naphire.hu elsőként írta meg: Vujity Tvrtko úgy került élő adásba az ATV képernyőjén, hogy nem tudott róla. Most nyilvánosságra került egy felvétel is.

Mint ahogyan azt lapunk elsőként megírta: alig három hete nem mindennapi jelenetek szemtanúi lehettek az ATV Fórum nézői. Somos András élő adásban vette fel a mobilját, a vonal végén pedig Vujity Tvrtko volt egyenesen Amerikából. A riporter azonban nem tudhatta, hogy a születésnapját ünneplő kollégája épp képernyőn van, így azt sem, szülinapi köszöntőjét gyakorlatilag az egész ország hallhatja, ha kellőképpen hegyezi a fülét.

“Visszahívtam, de nem került szóba, hogy mit énekelt. Mondtam neki, hogy hallottam, hogy még énekelt is, és mondta, hogy persze, elsősorban nem a kollégának szólt, hanem a barátnak” - mondta a Naphire.hu-nak akkor Somos. A kettejük története azonban most újabb szintre emelkedett: előkerült Tvrtko éneklős videója, ami futótűzként kezd terjedni a neten. Az ATV Start és Fórum műsorvezetője megkeresésünkre máris értékelte az alkalmi előadót.

“Tvrtko a szó legjobb értelmében egy életművész. Én azt nagyon nagyra értékelem, ha valaki ennyire ki tudja fejezni a barátságát – ez sokat jelent, és erre a dalra mindig emlékezni fogok” 

- kezdte Somos, akiből azonban kikívánkozott egy másik történet is arról a napról, amikor először találkozhatott a népszerű riporterrel, és megismerhette őt. Elmondása szerint az is egy olyan pillanat volt, amit soha nem felejt majd el.

“1993-ban, 30 évvel ezelőtt mit kérdezett Csurka Istvántól egy nyilvános fórumon? Ezt: »Nem gondolja-e, hogy a dolgozata teljesen vállalhatatlan, mert faji alapon nem lehet embereket kiszorítani a közéletből?« Akkor csak azok ismerték őt, akik nézték az Egyenleget, de én újságíróként egy tömött teremben egy ilyen kérdést nagyon vagánynak tartottam. Büszke vagyok rá ma is, hogy kollégák vagyunk” - tette hozzá az ATV műsorvezetője.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés