Hirdetés

Nem tudta Vujity Tvrtko, hogy az ATV élő adásába csörög be: meglepő dolgot tett

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Somos András sem értette, miért hívja az élő adás alatt kollégája: amikor felvette a telefont, váratlan dolog történt.

Nem mindennapi jelenetek szemtanúi lehettek az ATV Fórum nézői kedden: Somos András épp az egyik betelefonálóval beszélgetett, amikor megcsörrent a telefonja. A műsorvezető a nézőknek elárulta, Vujity Tvrtko keresi, majd ugyanezzel a lendülettel fel is vette a készüléket. Bár a nézők nem hallhatták tisztán, mi történik, Somos jelezte a vonal végén lévő kollégának, az egész ország hallja őt. Majd a gyors hívást követően megjegyezte: Tvrtko volt és énekelt neki. A népszerű tévés ugyanis aznap töltötte az 50-et, a Naphire.hu megkeresésére pedig azt is elárulta, mi történt ezután.

“Visszahívtam, de nem került szóba, hogy mit énekelt. Mondtam neki, hogy hallottam, hogy még énekelt is, és mondta, hogy persze, elsősorban nem a kollégának szólt, hanem a barátnak” - mondta a Naphire.hu-nak Somos, majd hozzátette: “azért vettem fel a telefont, mert ha az ATV tudósítója Amerikából felhívja az embert, akkor gyanakodni kell, hogy mellette áll Joe Biden és épp kezet fog vele”. 

A műsorvezető azt is elárulta: aznap négy órán át válaszolt az őt köszöntők üzeneteire, mert szokása ezt tenni nem csak a születésnapján, egyéb ünnepeken is. Most verstől kezdve mindenféle üzenet érkezett.

A Fórum nézői oldalán külön bejegyzésben ünnepelték őt és annyi jókívánság érkezett, hogy az adminisztrátornak le kellett némítania az értesítéseket. Somos a legemlékezetesebb üzenetekből is mutatott párat a lapunknak.

Egy meccsnézős barátja szerint a képernyőn látottak alapján hónapokat is letagadhatna, míg az Ausztráliában élő unokatestvére azzal biztatta: “csomó albumon a B-oldalon voltak a legjobb számok”.

Egy 60 körüli úr pedig magasra tette a lécet - verset írt a műsorvezetőnek:

Ötven lettél kedves András,

Rólad beszél minden sporttárs,

Köszöntenek kicsik nagyok,

Fórumosok, foci fanok,

Gratulál az egész család,

Rajongók és sok sok barát,

Eszter, Tamás, Egon, Rózsi,

Alíz és a Schneider Józsi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés