Hirdetés

Megszólalt a válóperes ügyvéd: tényleg ebben az öt szakmában dolgozik a legtöbb hűtlen férfi?

Nap Híre portré Nap Híre

A válóperes ügyvéd elárulja, melyik az az öt szakma, amelynek művelői között a legtöbb a félrelépő – mégpedig alapvetően férfiak. Az eredmény meglepő lehet számodra.

A Naphire.hu rendszeresen foglalkozik válóperekkel, legyen szó L. L. Juniorról vagy Parragh Lászlóról, illetve Magyar Péterről és Varga Juditról. De lehet, hogy nem is a zenészek és a kamarai elnökök, miniszterek és Diákhitel Központ-vezetők házasságát fenyegeti a legnagyobb veszély?

Kate Simonds ügyvédként dolgozik az arizonai székhelyű Simonds Law Groupnál. Megosztott egy videót, amelyből megtudhajuk, hogy mely szakmákban dolgozik a legtöbb félrelépő házastárs (Kate alapvetően a férfi félrelépőkre fókuszál). A szakértő hangsúlyozza, amit mond, az nem tekinthető „jogi tanácsadásnak” – írja a Daily Mail.

Simonds elárulta, melyik az az öt szakma, ahol a legtöbb a félrelépő - és az eredmény meglepő lehet. Kate, aki az arizonai székhelyű Simonds Law Group ügyvédjeként dolgozik, az Instagramon öntötte követőire a szakmai pályafutása során megismert a mocskot. Megosztott egy videót, amelyben elárulta a "leggyakoribb félrelépőket szakmák alapján".

A szakértő előrebocsátotta: „Ne vedd ezt jogi tanácsnak, de ha a férjed az öt foglalkozás valamelyikét űzi, akkor valószínű, hogy törzsvendég lesz nálunk”.  

De nézzük, melyik az öt, félrelépés szempontjából legveszélyeztetettebb szakma:

Hivatkozás másolása

"Az ötödik helyen a pilóták és a légiutas-kísérők állnak" – mondja Kate. Szerinte a negyedik leggyakoribb félrelépés a katonaságnál dolgozó férfiak között van, majd a pultosok következtek az ügyvédnő szerint. Kate így folytatta: "A második helyen a rendőrök állnak. És első helyen a tűzoltók, ez biztos".

A videó több mint 129 ezer lájkot és rengeteg támogató és kritikus kommentet kapott. Sok követő egyetértett az ügyvéd véleményével, és az adott szakmák munkaidő-beosztására fogták a dolgot, ahogy egyvalaki írta: "Mi a közös mind az ötben? Gyakoriak az otthonról távol töltött éjszakák.”

Egy másik hozzászóló szerint: "Alapvetően olyan férfiakról van szó, akik életük nagy részét a munkahelyükön töltik". Egy harmadik így látja: "Ezek olyan munkák, amelyek miatt sok időt töltesz távol otthonról". 'Mindannyian sokat éjszakáznak [a munkahelyükön]' - tette hozzá valaki más.

Más követők azonban nem rajongtak a videóért, és szenvedélyesen megvédték a felsorolt szakmákban dolgozókat. Az egyikük így fogalmazott: "Ez a videó mérgező. Az összes tűzoltó, akit ismerek, igazi családos ember". Egy másik személy azt írta: "A jellem [határozza meg, hogy félrelépsz-e], nem a karriered. Az ember jellemét nézd.' Egy másik hozzászóló ezt írta: "22 év [a] hadseregben félrelépés nélkül.”

„Ezen jót nevettem. A férjem tűzoltó és a hadseregben szolgál. Már 22 éve vagyunk házasok, és még soha nem csalt meg. Szóval igen, vannak olyanok, akik komolyan veszik a fogadalmukat" - tette hozzá egy kommentelő. 

Valaki azt írta: "Mi volt ennek a posztnak a lényege? Hogy kib**zott sok, nagyszerű partnerrel rendelkező nőt bizalmatlanná és/vagy paranoiássá tegyél velük szemben, pusztán a szakmájuk alapján?" Egy másik személy így kommentált: "Hol vannak az adataid? Szívesen megnéznénk.'

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés