Hirdetés

Elszabadultak az indulatok, kitört a balhé L. L. Juniorék válóperén

Nap Híre portré Nap Híre

Állíólag a biztonságiak is felfigyeltek a hangzavarra, sőt, az egyikük még be is kopogott, hogy megkérdezze, hogy minden rendben van-e.

Folytatódott L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga válópere. A keddi tárgyaláson Kingának az édesapját, Juniornak pedig az édesanyját hívták be. Bár a zenész korábban azt nyilatkozta, hogy ez az egész senkinek sem hiányzik, hiszen apósa betegség miatt nemrég kórházban volt, az ő édesanyja pedig idős, ezért szeretnék őket megkímélni. Akkor L. L. Junior azt mondta, arra törekednek, hogy még ebben a hónapban megegyezhessenek a volt párjával, ám nagyon úgy tűnik, hogy erre jelenleg semmi esély. 

A Bors szerint a tárgyalás megkezdése előtt L.L. Junior ügyvédje közölte az újságírókkal, hogy nem készíthetnek fotókat róluk, de a feleség ügyvédje közbeszólt, végül abban egyeztek meg, hogy Junior jogi képviselőjén kívül mindenki fotózható.

A zárt ajtók mögött zajló tárgyalást állítólag még a folyóson is tisztán lehetett hallani, ugyanis megint elszabadultak az indulatok a teremben. A portál szerint még a biztonságiak is felfigyeltek rá és egyikük be is kopogott, hogy megkérdezze: minden rendben van-e. Állítólag L.L. Junior ügyvédnője emelt hangon közölte, hogy - az előzetes hírekkel ellentétben - mégsem lesz megállapodás.

Vélhetően az osztozkodásnál több tízmillió forintról van szó, és ebben a dologban Junior ügyvédje elzárkózott a megegyezéstől. A felek között tehát most már a gyermekelhelyezés kérdése lesz a legkisebb probléma, ellenben a vagyonmegosztás több kérdést is felvet - vélekedik a lap.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés