Hirdetés

Tóth Gabi durván kiteregette a szennyest, mindent elmondott Krausz Gáborról

Nap Híre portré Nap Híre

Tavaly augusztusban mindenkit váratlanul ért, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentette, hogy tönkrement a házasságuk. Az énekesnőről aztán hamar ki is derült, hogy már egy másik férfiba szerelmes, időközben pedig Krausz Gáborra is újra rátalált a boldogság Mikes Anna mellett. A szakítás bejelentése óta azonban folyamatosan mennek a találgatások, hogy mégis mi történhetett a sztárpár között, ugyanis a közösségi médiában csak a jót mutatták, éppen ezért senki sem gondolta volna, hogy baj van. Tóth Gabi most mindent elmondott Krausz Gáborral való kapcsolatáról, a szakításról és még arról is beszélt, hogy történt-e megcsalás.

Tóth Gabi a Blikknek adott interjút, és azzal kezdte, hogy tavaly vált felnőtté, ugyanis vett egy házat, amiért elmondása szerint nagyon megdolgozott, és a hitelügyintézés is nagyon kemény volt. "Ennek komoly stresszfaktorai voltak, amik által rájöttem, hogy ez a felnőttlét előszobája, hiszen van mellette egy gyermekem is. Így indult a tavalyi évem, és persze sok olyan nehézséggel, amit a külső szemlélő nem láthatott, azon egyszerű oknál fogva, mert alapvetően mindenki a szépet és a jót szeretné mutatni magáról, azt, amire vágyik, nem feltétlenül azt, amiben él" - mondta.

Beszélt arról is, hogy tényleg csak a szépet és a jót mutatták a közösségi médiában, de mint mondta, "mentségünkre legyen szólva, ez minden emberre igaz." Úgy fogalmazott, nem volt minden rossz a kapcsolatunkban, voltak szép élményeik, és tényleg boldogok voltak akkor. Aztán be kellett látnia: nem illik össze Gáborral, mint pár. "Nem működött a házasságunk" - jelentette ki. 

Arra a kérdésre, hogy mi volt ennek az oka, Gabi azt válaszolta, hogy a különbözőségeken kívül az, hogy nagyon hirtelen jöttek az események az életükbe, és nem volt idejük mélyen megismerni egymást. Elmondta, hogy a közös gyermekük születésével kezdődött kikerekedni az, hogy más az érdeklődési körük, más az értékrendjük. "Túl gyorsan történt minden, igazából előbb jobban meg kellett volna ismernünk egymást" - mondta, hozzátéve, hogy próbáltak alkalmazkodni egymáshoz, "de felnőttként nehéz felülírni azt, amit otthonról hozunk." 

Gyakorlatilag évek óta küzdöttünk mindketten. Én szakemberhez is eljártam, mindent megpróbáltam, hiszen otthonról is azt az értékrendet hozom, hogy egy család összetart, és azt szerettem volna, ha sok gyermekem születik, nagy család vesz körül. Ám egy ponton be kellett látnom, hogy mint férfi és nő nem tudunk működni együtt, utána pedig jött a felismerés, hogy Hannaróza fejlődésének biztosan nem tenne jót, ha olyan szülők mellett nőne fel, akik nem boldogok egymás mellett. Hosszú hónapok, évek őrlődése után mondtam ki, ehhez még mindketten túl fiatalok vagyunk, elég.

- fogalmazott. Azt is elárulta, hogy Gábor volt a sértett fél, ugyanis az énekesnő hozta meg a döntést. És nagyon fájt neki, hogy Gábor burkoltan megjegyzéseket tett rá a közösségi oldalán, de megérti, hogy nehéz volt neki férfiként feldolgozni a házasságuk kudarcát. "Nekem sem volt könnyű, hiszen amikor kimondtam, hogy igen, egy életre terveztem. A döntés meghozatala előtt hosszú időn át magamban őrlődtem, és ami utána következett, nagyon megviselt, bár nem mutattam a külvilágnak, csak a legszűkebb családi körben beszéltem róla" - vallotta be.

Az interjú során felmerült az is, hogy az énekesnő a Házasság hete kapcsán azt írta a blogján, hogy a házasságát még egy hurrikán sem tépheti szép, nyáron pedig még arról írt, hogy alig várja, hogy hazatérjen Erdélyből a férjéhez és a kislányához. Ezek után pedig alig két hónap telt el, és bejelentették, hogy vége a kapcsolatuknak. Gabi elmondta, valóban így érzett akkoriban, és szerinte ez annak tudható be, hogy ebben akart hinni. "Nem hazudtam az érzéseim kapcsán senkinek, viszont idővel rájöttem, hogy a valóságban sajnos nem működik az, amit annyira szeretnék, s amiről írtam."

Tóth Gabi mindig is kapott hideget és meleget, de valóságos gyűlöletcunami zúdult rá, miután kiderült, hogy vége a házasságának és már rá is talált az új szerelem. Ennek kapcsán elmondta, hogy a "valótlan tartalommal" megjelent cikkek fájtak neki a legjobban, amiben megszólaltak a nevük elhallgatását kérő barátok, ismerősök, és amiket mondtak, annak a fele sem volt igaz. 

Az sem esett jól, amikor még azt sem tudtuk, mi is van köztünk Mátéval, már lefotóztatok minket és kész tényként kezelte mindenki a kapcsolatunkat. Tisztában vagyok azzal, hogy közszereplőként, azzal, hogy megmutattam a magánéletem boldog részét, akkor a nehézségekre is kíváncsiak az emberek, de úgy érzem, nem hagytak nekem elég időt. Mert hiába voltam én az, aki léptem, számomra sem volt könnyű a házasságom kudarcát feldolgozni

- tette hozzá. 

Az énekesnő bevallotta, tavaly év végén hivalatosan is elváltak Krausz Gáborral, és most egészen jó viszonyuk van. "indent jól menedzselünk, a kislányunkat, Hannarózát helyezzük előtérbe. Eleinte voltak közöttünk feszültségek, de most már jó szülőtársi viszonyban vagyunk egymással" - jelentetteki. 

A legutóbbi Krausz Gábor kontra Tóth Gabi ügyet is tisztázta az énekesnő. Mint ismert, amikor Krausz Gábor és Mikes Anna bejelentették, hogy egy párt alkotnak, Gabi is megszólalt egy lapnak a kapcsolatukról. A cikk szerint az énekesnő azt mondta, hogy összejárnak az új párjával, Papp Máté Bencével, a volt férjével és az ő új kedvesével, Mikes Annával. Gabi szerint azonban ezt a nyilatkozatot a portál a szájába adva jelentette meg és tele volt csúsztatásokkal. "Nem járunk össze, nem vagyunk négyen barátok, de az tény, hogy korrekt a viszonyunk. Intelligensen viszonyulunk egymáshoz, és nemcsak a lányunk érdekében, hanem mert tiszteljük egymást, az elmúlt hat évet. Úgy érzem, mostanra mindkettőnkben elcsitultak az indulatok, sérelmek, és abban bízom, hogy az idő előrehaladtával egyre jobb lesz a viszonyunk."

Kiderült az igazság? Beszélt arról is, hogy volt-e megcsalás

Hivatkozás másolása

Nem történt megcsalás. Mátét évek óta ismerem, jó ideje pedig együtt is dolgozunk. Mi még nem alkottuk egy párt, amikor a lapok már kész tényként kezelték a kapcsolatunkat. A közös munka egyre közelebb hozott minket, az otthoni feszültségek pedig egyre távolabb sodortak a férjemtől. Akkor jöttünk rá, hogy ez igazi szerelem, amikor már kimondtuk, hogy külön folytatjuk. Nem egy férfi miatt döntöttem a válás mellett, hanem magam és a lányom lelki egészsége miatt. A szerelem csak később jött.

- mondta, majd arról is beszélt, hogy a fellépések során sokat beszélgettek az életről, a világról, a hitről, a népzenéről, a gyökerekről, és rádöbbent, hogy jó érzés, hogy valakivel így tud beszélgetni és hogy ugyanaz az érdeklődési körük. "Ez egyben mély biztonságérzetet adott és arcon csapás is volt, mert rájöttem, hogy változtatnom kell az életemen, mert rájöttem, milyen magányos voltam. Ez a nyár folyamán következett be. Miután lezártam a kapcsolatomat Gáborral, lassan kibontakozott köztünk a szerelem vele. A kettő között viszont hónapok teltek el, már hetekkel a válásunkról szóló kiírásunk előtt szakítottunk" - tisztázta magát. 

"Nagyon sokan jöttek oda hozzám azzal, hogy csodálkoznak, hogy még nem öltem meg magam azok után, amit a nyilvánosságtól kaptam, mert ők nem bírták volna. Más választásom nem volt, el kellett viselnem. Erős hátországom van, és ebben a legerősebb motiváló erő a kislányom és az emberek szeretete" - mondta, hozzátéve, hogy most úgy érzi, boldog, és egy olyan társ van mellette, akivel a hivatása és a magánélete is összefonódik. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés