Hirdetés

Megszólalt Krausz Gábor, ilyen volt a válása Tóth Gabival

Nap Híre portré Nap Híre

A séf hosszabban beszélt arról, milyen is a viszonya az elmúlt időszakban Tóth Gabival.

Krausz Gábor
Krausz Gábor

Hivatalosan is elvált egymástól Tóth Gabi és Krausz Gábor, és már azt is biztosan tudni, hogy mindkét félnek van új kapcsolata. Tóth Gabi a táncosával, Papp Máté Bencével jött össze, míg Krausz Gábor a szintén táncos Mikes Annával van együtt.

A séf elmondta egy friss interjúban, hogy békésen vált el Tóth Gabitól. “Mindössze egy nagyjából másfél órás tárgyalás volt, amely még karácsony előtt lezajlott. Felnőtt emberek vagyunk, mindketten továbbléptünk, a kapcsolatunk pedig, már csak a kislányunk miatt is, konszolidált, hiszen a közös gyermekünk összeköt minket. Márpedig mindkettőnknek az ő érdeke a legfontosabb” - fogalmazott.

“Mivel mindketten ismert emberek vagyunk, és a szép pillanatokat is megmutattuk az életünkből, valahol érthető, hogy az embereket érdeklik a velünk kapcsolatos negatív hírek. Kétségtelen, hogy ezzel a sztorival mindent el lehet adni, előfordult, hogy naponta 15-20 kattintásvadász cikk jelent meg rólunk. De egyszerű oka van annak, hogy miért nem akartam nyilatkozni: igyekszem a négyéves kislányom érdekeit szem előtt tartani. Mindaz ugyanis, ami most megjelenik rólunk, tíz év múlva ugyanúgy elérhető lesz az interneten, és nem szerettem volna, ha az iskolában a szülei válásán csámcsognának, vagy esetleg bántanák ezért. Nem akartam, hogy arról olvasson majd, hogy az édesanyja és az édesapja a nyilvánosság előtt vitatkozik, egymásnak feszül. Ez kettőnk dolga. A házasságunknak vége, és nem tagadom, ez mindig két emberen múlik. Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg  a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában” - írja az Origo.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés