Hirdetés

Megtörte a csendet Tóth Gabi, elmondta, mi a véleménye Krausz Gábor és Mikes Anna románcáról

Nap Híre portré Nap Híre

Megtörtént, amire egy ország várt, a szerelmesek, úgy tűnik, már fel is vállalják kapcsolatukat. Kérdéses volt, mit szól ehhez a sztárséf volt felesége.

Mi is beszámoltunk a bombahírről, hogy úgy néz ki, a Dancing with the Stars után tényleg összejött Krausz Gábor és Mikes Anna. Csütörtökön ugyanis egy félreérthetetlen Instagram-sztoriban tudatták, hogy tényleg több van köztük, mint barátság

Krausz Gábor és Tóth Gabi még augusztusban jelentették be, hogy elválnak. Az énekesnő november elején már bemutatta új szerelmét Papp Máté Bencét az országnak, méghozzá a Sztárban Sztár leszek! színpadán. 

Az NLC megkeresésére Tóth Gabi elmondta, mit gondol arról, hogy a séf és a táncosnő nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat. 

"Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam"

– nyilatkozta az énekesnő.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés