Hirdetés

Botrány, amit a rákbeteg Katalin hercegnével művelnek a rajongók

Nap Híre portré Nap Híre

A királyi család követői közül többen úgy vélik, hogy Katalin hercegné távolmaradása nemcsak a betegsége, hanem valami egészen más miatt történik. Az egyik amerikai fogadóoldalon konkrétan fogadni lehet arra, hogy miért tűnt el a nyilvánosság elől Vilmos herceg felesége.

A napokban mi is írtunk róla, hogy egy új jelentés szerint Katalin hercegné már nem tervez nyilvános szereplést az év hátralévő részében, mivel továbbra is küzd a rákkal. A walesi hercegnéért rengetegen aggódnak, amióta nyilvánosságra hozta betegségét, nemrég férje, Vilmos herceg csak szűkszavúan nyilatkozott felesége állapotáról. 

A királyi család követői már a betegség bejelentése előtt is elkezdtek kombinálni, hogy vajon mi lehet a hercegné eltűnése mögött. Bár Katalin egy videóüzenetben tudatta a világgal, hogy rákbetegségben szenved, ez mégsem állította meg a hajmeresztő pletykák terjedését. Egy amerikai fogadóoldalon, a Bovada Casino-nál például tippelni lehet arra, hogy miért tűnt el Katalin hercegné. A fogadási tételek között pedig döbbenetes állítások tűntek fel - szúrta ki az Origo

Van egy olyan fogadási tétel, ami szerint Katalin hercegné körül azért nagy a titkolózás, mert valójában terhes, sőt, a a születendő gyermek nem Vilmos hercegtől fogant, hanem a szeretőjétől. Aki felteszi a pénzét erre az állításra, feltett összeg 10 ezerszeresét söpörheti be, ha a pletyka igaznak bizonyul. Azaz mindössze 1 dollárból (360 forint) 10 ezret (3,6 millió forint) csinálhat a fogadó.

Ezek a legfelkapottabb lehetőségek, amelyekre fogadni lehet:

Hivatkozás másolása

1. Plasztikai műtéten esett át Brazíliában (x2.000)

2. A Mount Everest megmászására készül (x2.500)

3. Apácazárdába vonult (x2.500)

4. Olimpiára készül atlétaként (x2.500)

5. Hitbéli elvonuláson vesz részt (x3.000)

6. Rosszul vágták a haját, és próbálja visszanöveszteni (x5.000)

7. Félrelépett Harry herceggel (x10.000)

8. Az álarcos énekes című műsor forgatásán vesz részt (x10.000)

9. Terhes a szeretőjétől (x10.000)

10. Börtönbüntetését tölti (x20.000)

Minél hihetetlenebb egy állítás, annál magasabb összeget nyerhet a fogadó. Például ha valaki arra fogad, hogy Katalin hercegné börtönbe került, és kiderül, hogy valóban ez történt, akkor a befizetett összege 20 ezerszeresét kapja vissza.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés