Hirdetés

Elton John az eBay-en árulja az egyedi ruháit, most bárki megveheti őket

Garai Kitti portré Garai Kitti

Elton Johnt nemcsak a zenéje miatt szeretik, hanem egyedi stílusáról is ismerik világszerte. A legendás énekes most lehetőséget ad a rajongóinak, hogy megszerezzenek néhány gyöngyszemet a ruhatárából. 

A 77 éves zenész több száz legendás ruhadarabját árulja az eBay-en, hogy aztán az eladásból származó teljes bevételt az Elton John AIDS Alapítványnak adja - írja a CNN

Gucci dzsekik, Versace köntösök és egyedi Prada papucsok is szerepelnek az online árverési oldalon elérhető számos csúcskategóriás tétel között. A megfizethetőbb tételek között baseball sapkák és történelmi koncertpólók is szerepelnek.

A 10 napos aukció csütörtökön kezdődött, és a teljes bevétel a zenész által 1992-ben alapított jótékonysági szervezet javát szolgálja, amelynek célja, hogy 2030-ig véget vessen az AIDS-járványnak.

A weboldalon közzétett sajtóközlemény szerint az árverési tételek kikiáltási ára 26,60 dollár, ugyanis ezzel tisztelegnek Elton korábbi atlantai otthonának címe előtt. A Christie's aukciósháznak adott interjújában John azt mondta, hogy 30 évig élt ezen a címen, és itt vált "komoly műgyűjtővé". Néhány extra tétel "Azonnali vásárlás" alapon lesz elérhető.

Az eBay "Rocket Man Resale" sajtóközleményében az énekes úgy fogalmazott: "Mindig is különleges volt számomra, hogy új életet adjak a ruhatáram féltve őrzött darabjainak. Évtizedek óta adományozom a szekrényem kincseit az Elton John AIDS Alapítvány támogatására."

"Izgatottan osztom meg atlantai kincsesbányámat az eBay-en, remélve, hogy ezek a tárgyak inspirálnak téged is arra, hogy kifejezd egyedi szellemedet, és ugyanannyi örömet szerezzenek neked, mint amennyit nekem szereztek. Akár high-end luxust keresel, akár valami lazábbat, mindenkinek van egy tökéletes termék" - tette hozzá. 

John és párja, David Furnish csütörtökön az eBay Live-on élőben közvetített vásárlási eseményen is megjelentek, hogy elindítsák az eladást. Az ügy érdekében más híresség, köztük Furnish, Donatella Versace divattervező és Brandi Carlile énekes-dalszerző is úgy döntött, hogy eladja néhány személyes tárgyát. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés