Hirdetés

Nagyobb a baj, mint hittük? Katalin hercegnéről nyugtalanító hírek érkeztek

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egy új jelentés szerint Katalin hercegné már nem tervez nyilvános szereplést az év hátralévő részében, mivel továbbra is küzd a rákkal.

Egy királyi családhoz közel álló forrás számolt be arról, hogy az egy új jelentés szerint Katalin hercegné nem jelenik meg a nyilvánosság előtt az év hátralévő részében, hogy elkerülje a stresszt és a szorongást a rák elleni küzdelem közepette. "A tervezésben részt vevő embereknek előre tudniuk kell, hogy mit csinálnak a vezető személyek. Azt mondták nekem, hogy Katalin naptára az idei évre üres. Semmi sincs betervezve. Lehet, hogy az év hátralévő részében nem jelenik meg nyilvánosan" - árulta el a forrás. 

A walesi hercegnő és férje, Vilmos herceg egyik állítólagos barátja azt is elárulta, hogy Katalin miért helyezi a mentális egészségét minden fölé ebben az időszakban. "A legfontosabb dolog számára most az, hogy elkerüljön mindenféle stresszt és szorongást, és csak azzal foglalkozzon, hogy jobban legyen. Abban a pillanatban, hogy az iskola véget ér, máris lelép majd és Sandringhambe megy" - mondta a bennfentes. 

Katalin hercegné állítólag a gyerekeivel és a családtagjaival tölti majd az időt az angliai Norfolkban található Anmer Hallban - írja a PageSix.

Azok a szülők, akiknek a gyerekei ugyanabba az iskolába járnak, mint Katalin és Vilmos gyermekei, arról számoltak be, hogy az elmúlt hónapokban nem látták a háromgyermekes anyát egyetlen sportmérkőzésen vagy iskolai rendezvényen sem.  "„Voltak pletykák arról, hogy reggel ő vitte a gyerekeket, de a videó óta nem láttam" - mondta egy szülő. "Mindannyian nagyon óvjuk őt. Kérdezzen meg bárkit az iskolában - csodálatos szülők”.

Egy udvari ember megerősítette, hogy Katalin hercegné otthon folytatja a felépülését, hozzátéve: "továbbra is szüksége van térre és időre, hogy előtérbe helyezze a magánéletét, ahogy azt a videójában is mondta." Egy másik forrás pedig arról beszélt, hogy nem lepődnének meg, ha a hercegné valamikor újabb videóval jelentkezne a rajongóknak, hogy hírt adjon magáról. "Nem zárnám ki, hogy egy újabb videóüzenetben tájékoztatja az országot az egészségi állapotáról. Ez nagyon hatásos módszernek bizonyult az összeesküvés-elméletek híveinek kordában tartására" - fogalmazott a bennfentes. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés