Hirdetés

Kitört a háború Nagy Feró és Magyar Péter között

Nap Híre portré Nap Híre

Nagy Feró nagyon meglepődött azon, hogy Novák Katalin és Varga Judit lemondott.

Mint azt a Naphire.hu is megírta, Novák Katalin köztársasági elnöktől kegyelmet kapott az a férfi, aki a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyetteseként éveken át eltussolta főnöke pedofil bűncselekményeit - zaklatási eseteket, illetve szexuális kényszerítések tucatjait. Az ügy hatalmas botrányt robbantott az egész országban, Novák Katalin és Varga Judit pedig lemondott. Nagy Feró most az rtl.hu-nak beszélt arról, hogy nagyon meglepte a lemondás, és Magyar Péternek is üzent. 

Nagyon meglepődtem rajta, nem gondoltam volna. Ebben egyetértek Orbán Viktorral: miszlikbe kell szaggatni azt, aki a gyerekeimhez hozzáér. Igen, erre kutya kötelessége volt lemondani, ez tisztességes dolog, hibát követett el

- fogalmazott a Beatrice frontembere, aki egyébként Orbán évértékelőjére és a Békemenetre is ki szokott látogatni. Feró hozzátette, "Nagyon sok politikusnál láttuk már, hogy hibát követtek el, majd utána azt mondták: »Dehogy mondok le!«” Szerinte Novák és Varga tisztességesen jártak el, azonban sajnálja azt, ami velük történt.

Két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj

- fűzte hozzá. A kormánypárti énekestől azt is megkérdezték, mit gondol magáról a kegyelmi döntésről. Azzal kezdte, hogy ő is a sajtóból értesült az ügyről, ahol szerinte „könnyen elítélik az embert”, így nem szeretne ítélkezni K. Endre felett. Ám hozzátette, ha Novák és Varga tényleg a kegyelmi döntés miatt mondtak le, akkor azt elfogadja. "Összevissza hallunk mindenféle információt. Ilyenkor én rábízom magam a felelős politikusra, az ő döntésére" - magyarázta.

Feró Varga Judit volt férjének, Magyar Péternek is üzenet

Hivatkozás másolása

Mint ismert, Varga Judit exférje, Magyar Péter kegyetlenül beleszállt az Orbán-kormányba, miután Novák és Varga lemondott. A Diákhitel Központ egykori vezetője a Partizánnak adott interjút vasárnap este, amiben többször is szóba hozta Rogán Antalt és azt állította, hogy az ország fele néhány ember, illetve néhány család kezében van. 

Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem sz*rik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból

- üzente Magyar Péternek. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés