Hirdetés

Magyar Péter Ötkert-balhéja: megtalálhatták a Dunába dobott telefont

Nap Híre portré Nap Híre

Megtalálhatták azt a telefont, amit Magyar Péter csavart ki az egyik vendég kezéből az Ötkertben, majd beledobta a Dunába. 

A Ripost beszámolója szerint döntő bizonyítékok lehetnek azon a telefonon, melyet Magyar Péter a Dunába dobott, miután egy férfi provokálta az egyik belvárosi szórakozóhelyen – írja a Liner

A portál információi szerint máris megtalálták a telefont a Dunában, a búvárok nem messze a helyszíntől bukkantak rá a Lánchíd mellett a rakparton. 

Mint ismert, a Tisza Párt alelnöke azt követően vette el a telefont egy másik vendégtől, hogy az elmondása szerint provokálta, és korábban már több alkalommal is követte. Végül a biztonságiak vetettek véget a feszült helyzetnek, és kikísérték Magyar Pétert a szórakozóhelyről. 

A rendőrség szinte azonnal nyomozást indított garázdaság és rongálás miatt, a BRFK sajtóosztályának közlése szerint: „A 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki.”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés