Hirdetés

Botrányba keveredett Magyar Péter, a biztonságiak vezették ki egy szórakozóhelyről, a rendőrség is nyomoz

Nap Híre portré Nap Híre

A sajtóban megjelent hírek szerint Magyar Pétert péntek hajnalban a biztonságiak vezették ki egy közismert belvárosi klubból. 

A Ripost arról számolt be, hogy a Tisza Párt alelnöke az éjszaka folyamán agresszíven, garázda módon viselkedett egy népszerű fővárosi szórakozóhelyen. A portál szemtanúkra hivatkozva azt írta, hogy Magyar több vendégbe is belekötött, hangoskodott és egyre minősíthetetlenebbül viselkedett. A bulvárlap emellett úgy értesült, hogy a politikus azokba is belekötött, akik megpróbálták levideózni. Egy videót is közzétettek, amin a szórakozóhely biztonsági emberei fizikai erőszakot alkalmazva kivezetik a politikust.

A Tisza Párt alelnöke először Facebook-oldalán posztolt a szórakozóhelyen történt incidenséről, azonban a bejegyzést kis idő múlva törölte. A Media1 egyik olvasója azonban még annak eltávolítása előtt megörökítette a tartalmat: "Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…".

Az üggyel kapcsolatban az ATV megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ahonnan a következő tájékoztatást kapták:

"A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni".

Magyar Péter: Ember vagyok, hibáztam

Hivatkozás másolása

Nem sokkal ezelőtt Magyar Péter ismét megszólalt a közösségi oldalán, és ott reagált a sajtóban megjelent hírekre. Mint írta, "tegnap este több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket. Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni".

Hozzátette, "a provokátor" először a pult mellett állt és onnan kamerázott, majd közelebb ment hozzájuk és a fiatalok arcába nyomta a telefonját, illetve "vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt".

Állítólag Magyar Péterék hiába kérték, hogy hagyja abba és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá. "Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat" - fogalmazott, és hangsúlyozta: sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek.

"Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam"

- zárta Magyar Péter a posztot.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés