Hirdetés

Kiderült, Magyar Péter balhéja után a rendőrség egy Dunába dobott telefon miatt nyomoz

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, hogy pontosan milyen ügyben is vizsgálódik a rendőrség.

Egy Dunában talált telefonra terjed ki a rendőrség rongálás miatt indított nyomozása, amit azután indítottak, hogy Magyar Pétert a hétvégén kivezették egy budapesti szórakozóhelyről – írja a Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése alapján az Index.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, biztonsági emberek vezették ki Magyar Pétert az egyik ismert belvárosi éjszakai klubból péntek hajnalban, miután a sajtóban megjelent hírek szerint botrányosan viselkedett, aminek következtében feljelentés is született. 

"A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni"

- közölte korábban a Budapesti Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban.

Magyar Péter korábban a Facebookon reagált a sajtóban megjelent hírekre, azt írta, egy fizetett fideszes provokátor csapdába akarta csalni, miközben ő fiatalokkal bulizott. "Mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt" - írta a politikus, és hozzátette, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. "Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés