Hirdetés

Magyar Péter kőkemény üzenetet küldött a médiának

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péter keményen beszólt a teljes hazai sajtónak egy keddi bejegyzésében. 

Magyar Péter szerint "mára egyértelművé vált, hogy a média jelentős része is az orbáni hatalomgyár része. A rogáni propaganda szerepe eddig is nyilvánvaló volt. Sok pénzzel és a legképtelenebb hazugságok ismétlésével elhitetni a fehérről, hogy fekete. Elhallgatni és lejáratni mindenkit, aki kibeszél az Orbán–Gyurcsány kánonból" - írja legfrissebb posztjában Magyar Péter.

Azt állítja, hogy világossá vált, hogy a független sajtó “jelentős része is a hatalomgyár és a status quo fenntartásában érdekelt”. Mindezt arra hivatkozva írja, hogy úgy véli, a portálok, újságírók “forráskritika nélkül veszik át a propaganda szennylapjainak a legképtelenebb hazugságait” – írja az ATV. “Ma már egymást idézi, egymásra hivatkozik a rogáni és a gyurcsányi média, és beállt a sorba sok, magát függetlenként pozícionáló sajtótermék is”. A pereskedést, helyreigazítást feleslegesnek tartja, “ hiszen semmit nem ér egy hónapokkal később, legalul megjelenő gúnyos helyreigazítás”.

Magyar Péter úgy fogalmazott, a valódi változáshoz nem csak a hatalmat, hanem a médiát is le kell váltani. Úgy gondolja: a média a negyedik hatalmi ág, ráadásul egy olyan ág, amit valójában senki sem ellenőriz.

Amint arra az ATV is emlékeztet, a Tisza Párt alelnöke annak kapcsán írta a bejegyzést, hogy a sajtóban megjelent: biztonsági emberek vezették ki az egyik közismert belvárosi éjszakai klubból péntek hajnalban, miután – állítólag – botrányosan viselkedett, aminek következtében feljelentés is született.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés