Hirdetés

Magyar Péter órákon belül bejelent valamit, de ez még nem az lesz

Nap Híre portré Nap Híre

Varga Judit exférje azt ígéri, elmagyarázza az állításait állítólag alátámasztó hangfelvétel keletkezésének és nyilvánosságra hozatalának okát és körülményeit.

Sűrű időszakot él Magyar Péter, Varga Judit volt miniszter exférje. Március 15-ére tüntetést szervez, pártalapítással is kacérkodik, miközben az ügyészséggel üzengetnek egymásnak. Közben viszont azzal kell szembesülnie, hogy volt felesége már mást szeret, nem is kicsit. 

A Naphire.hu is írt arról, hogy Magyar Péter szerint a "suttogó propaganda" azt terjeszti, hogy többször megverte volt feleségét, de ez szerinte hazugság. Varga Judit nem sokkal később egy párkapcsolati erőszakról szóló videót posztolt. Magyar Péter erre úgy reagált: nem tudja, volt feleségét mivel zsarolják és miért teszi ezt a gyerekeikkel, majd megnevezte azt az újságírót, aki szerinte titkos rendőrségi jelentés kapott róla. A HVG egy hete nyilvánosságra hozta a jelentés tartalmát.

Arról is írtunk, hogy a Schadl-Völner ügyben három súlyos állítást is megfogalmazott Magyar Péter, akit szerdán hallgatott meg tanúként az ügyészség. Bizonyítékokat nem adott át, állítása szerint azokat a következő meghallgatásra, március 26. kedd reggelre tartogatja. Magyar a hétvégén azt ígérte: kedden nemcsak az ügyészeknek adja át, de nyilvánosságra is hozza bizonyítékait.

Bár Orbán Viktor alapvetően valóságshowként, illetve tévés szappanoperaként beszél arról, ami Magyar Péter körül történik, a jelek szerint Magyar ennél sokkal jobb véleménnyel van a miniszterelnökről. 

Szijjártó Péter után Magyar Péter is ellátogatott Pachert Balázs sneakerszakértő üzletébe, ahol a cipők mellett más is szóba került. Arra a kérdésre, hogy ha egy létező szuperhős bőrébe bújna, Magyar Péter elsőre bemondta Orbán Viktor nevét, elnevette magát, majd végül Lúdas Matyit mondja. 

Magyar Péter most újabb bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán, azt írta: ma 18 óra 30 perckor közzétesz a közösségi oldalán és Youtube-csatornáján egy interjút, amelyben "elmagyarázom az állításaimat alátámasztó hangfelvétel keletkezésének és nyilvánosságra hozatalának okát és körülményeit."

A posztot egy II. Rákóczi Ferenctől vett idézettel zárja Magyar, miszerint: “A törvényeket megszegő hatalommal szemben az ellenállás nem lázadás, hanem jog.”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés