Hirdetés

Jól hallunk? Magyar Péter szuperhősnek tartja Orbán Viktort és belebújna a bőrébe?

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Szijjártó Péter után Magyar Péter volt Pachert Balázs sneakerszakértő, a budapesti Balázs Kicks cipőbolt tulajdonosa vendége. Vasárnap este kikerült a videó a látogatásról.

Sűrű időszakot él Magyar Péter, Varga Judit volt miniszter exférje. Március 15-ére tüntetést szervez, pártalapítással is kacérkodik, miközben az ügyészséggel üzengetnek egymásnak. Közben viszont azzal kell szembesülnie, hogy volt felesége már mást szeret, nem is kicsit. 

A Naphire.hu is írt arról, hogy Magyar Péter szerint a "suttogó propaganda" azt terjeszti, hogy többször megverte volt feleségét, de ez szerinte hazugság. Varga Judit nem sokkal később egy párkapcsolati erőszakról szóló videót posztolt. Magyar Péter erre úgy reagált: nem tudja, volt feleségét mivel zsarolják és miért teszi ezt a gyerekeikkel, majd megnevezte azt az újságírót, aki szerinte titkos rendőrségi jelentés kapott róla. A HVG egy hete nyilvánosságra hozta a jelentés tartalmát.

Arról is írtunk, hogy a Schadl-Völner ügyben három súlyos állítást is megfogalmazott Magyar Péter, akit szerdán hallgatott meg tanúként az ügyészség. Bizonyítékokat nem adott át, állítása szerint azokat a következő meghallgatásra, március 26. kedd reggelre tartogatja. Magyar a hétvégén azt ígérte: kedden nemcsak az ügyészeknek adja át, de nyilvánosságra is hozza bizonyítékait.

Bár Orbán Viktor alapvetően valóságshowként, illetve tévés szappanoperaként beszél arról, ami Magyar Péter körül történik, a jelek szerint Magyar ennél sokkal jobb véleménnyel van a miniszterelnökről. 

Ahogy arról írtunk, Szijjártó Péter után Magyar Péter is ellátogatott Pachert Balázs sneakerszakértő üzletébe, ahol a cipők mellett más is szóba került. 

A beszélgetésben szóba került egy csomó minden más mellett, hogy Magyar Péter 

  • kicsit sokat beszél
  • saját állítása szerint „átlagos fickó”, azt is mondhatnánk, hogy unalmas

Ennél meglepőbb választ adott elsőre arra a kérdésre, hogy ha egy létező szuperhős bőrébe bújna. Magyar Péter elsőre bemondta Orbán Viktor nevét, elneveti magát, majd végül Lúdas Matyit mondja. Ez a rész a videóban 9.46-nál található.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés