Hirdetés

Magyar Péternek nagyon, nagyon nehéz lesz ezt a hírt elolvasnia

Nap Híre portré Nap Híre

Volt felesége, Varga Judit exminiszter már mást szeret. Nem is kicsit.

Sűrű időszakot él Magyar Péter, Varga Judit volt miniszter exférje. Március 15-ére tüntetést szervez, talán pártalapítással is kacérkodik, miközben az ügyészséggel üzengetnek egymásnak. 

Varga Judit itt még Magyar Péter oldalán
Varga Judit itt még Magyar Péter oldalán

Most egészen más miatt kell erősnek lennie az ügyvédnek: volt felesége mást szeret és a jelek szerint nem is kicsit. A 444 olvasója "bizalmas helyzetben" látta Varga Juditot és Windisch Lászlót egy budapesti luxusszállóban. 

Ahogy arról beszámoltunk, Novák Katalin után Varga Judit is belebukott a kegyelmi botrányba. Miniszterként ő ellenjegyezte a botrányos kegyelmi döntést, amivel a bicskei gyerekotthon pedofilmosdató vezetőhelyettese kegyelmet kapott Novák Katalintól. 

A pedofilmosdató bicskei igazgatóhelyettesnek adott elnöki kegyelem botrányának érintettjei közül Novák Katalin és Varga Judit nagy nehezen, de vállalták a felelősséget a történtekért. Balog Zoltán megvárta, míg Bayer Zsolt szólítja fel a távozásra a magyar reformátusok éléről. De előtte még imádkozott egyet a Kossuth Rádióban. 

Aztán két héttel a botrány kirobbanása után a miniszterelnök végre megtörte a csendet és elmondta a véleményét a hatalmas felháborodást keltő kegyelmi ügyről, valamint Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról.

Végül a parlament honlapjáról Varga Judit neve eltűnt, mintha ott se lett volna

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés