Hirdetés

Hát ez hihetetlen: L. L. Junior ismét randizik a volt feleségével, akitől egy hónapja vált el

 portré

Erre a fordulatra bizonyára senki sem számítatott. 

A naphire.hu korábban többször is beszámolt róla, hogy L. L. Junior és Körtvélyessy Kinga között nagyon elmérgesedett a helyzet: a bíróságon többször egymásnak estek, olyan is előfordult, hogy az egész épület tőlük zengett, de az sem tartotta őket vissza az üvöltözéstől, hogy éppen a nyílt utcán találkoztak össze. Arról is beszámoltunk, hogy október elején megtört a jég, és végül sikerült peren kívül megegyeznie L. L. Juniornak és Körtvélyessy Kingának

Arra azonban még mi sem számítottunk, hogy alig egy hónappal a válás kimondása után arról számolhatunk majd be, hogy a rapper és a volt felesége újra találkozgatnak egymással. 

A Bors azt írja, az egykori házaspár a tárgyalóteremből egyből randizni ment, és a hírek szerint ezek a titkos találkák azóta csak sűrűsödtek. 

Úgy tudni, hogy Kinga és Junior között a válásuk után ismét olyan fesztelen a viszony, mint a megismerkedésükkor volt, szeretnek egymás társaságában időt tölteni és közös programokat szervezni a kislányukkal. 

Az ismerőseik szerint ezek a találkák egyre gyakrabban fordulnak elő, már-már azt hihetik a barátok, hogy újra egy párt alkotnak, ezt azonban Junior és Kinga is kategorikusan tagadja. Ők azt állítják, hogy egyszerűen csak jólérzik magukat egymás közelében...

Lapunk korábban megkérdezte a ChatGPT-t L. L. Junior nőügyeiről, de most attól tartunk, hogy ez a brutális fordulat még inkább megzavarná a mesterséges intelligenciát a rapper szerelmi életével kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés