Hirdetés

Taylor Swift legjobb barátnője, Selena Gomez is csatlakozott a dollármilliárdosok elit klubjához

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Selena Gomez énekesnő-színésznő a Bloomberg jelentése szerint már 1,3 milliárd dollárt érő vagyonnal rendelkezik. A vagyonának nagy részét a Rare Beauty elnevezésű szépségmárkája teszi ki.

Selena Gomez a fiatal hírességek ritka körébe lépett, ugyanis a 32 éves színésznő-énekesnő és vállalkozó a Bloomberg szerint már dollármilliárdos, 1,3 milliárd dollárra becsülik a nettó vagyonát - írja a Business Insider.

Bár Gomez karrierje sokrétű, vagyonának oroszlánrészét - nagyjából 1,1 milliárd dollárt - a Rare Beauty kozmetikai márkája adja.

A 2020-ban létrehozott Rare óriási sikert aratott - csak a népszerű pirosító terméke állítólag 70 millió dolláros bevételt hozott a cég számára 2022-ben.

A Rare Beauty hatalmas vagyonforrásnak számít, mivel nincs anyavállalata vagy vállalati partnere. A márka tulajdonosa Gomez, és a Bloomberg szerint a New Theory Ventures Nikki Eslami és vezérigazgatója, a szépségipari veterán Scott Friedman is befektetőként szerepel benne.

Az év elején olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Gomez el akarja adni a Rare Beauty-t, amit akkor 2 milliárd dollárra értékeltek. A sztár azonban tagadta, hogy az eladásról szóló hírek valósak lennének.

"Nem hiszem, hogy bárhová is mennék. Túlságosan élvezem ezt" - mondta Gomez áprilisban. "Folytatni akarom az építkezést, amit elkezdtünk".

A sztár a vállalkozása és a virágzó színészi karrierje mellett a Wondermind mentális egyészségügyi platform egyik alapító tagja. 

A Bloomberg szerint Gomez a korábbi években nyolc számjegyű reklámszerződéseket kötött a Pumával, a Coach-csal és a Louis Vuittonnal.

És bár a zenében is sikereket ért el, nem ez a portfóliójának központi eleme - ellentétben barátnőjével, Taylor Swifttel, aki kizárólag a zenéjének köszönhetően lett milliárdos még idén áprilisban, amiről a Nap Híre is beszámolt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés