Hirdetés

L.L. Junior az utcán balhézott össze Körtvélyessy Kingával

Nap Híre portré Nap Híre

Tovább tombol a balhé L. L. Junior és válófélben lévő felesége, Körtvélyessy Kinga között. Mint arról a naphire.hu is beszámolt, a házaspár nem tudott megegyezni abban, hogy ki mennyi időt töltsön a kislányukkal, ezért a bíróságon próbálják kiharcolni maguknak a felügyeleti jogot. Arról is beszámoltunk, hogy legutóbb a bíróságon botrányos üvöltözésbe csapott át a vita, a zenész pedig még arra is képes volt, hogy két kisfia édesanyját, Hopp Csillát beidéztesse a bíróságra a másik volt párja elleni perben.

Mint ismert, a pár bontóperére már sor került, és az ítélet szerint közös lányuk, a két és fél éves kis Lili közös felügyeletben részesül, heti két-három napot az apukával tölthet őszig.

Úgy tűnik azonban, hogy ez az időszak sem telik békésen, ugyanis a minap a nyílt utcán balhézott össze L. L. Junior és Körtvélyessi Kinga. A pároshoz közelálló ismerősök és a szomszédok szerint főleg Juniorra nincs jó hatással ez a nyomás, hiszen sokszor úgy viselkedik, mintha versenyhelyzetnek fogná fel ezt az időszakot - írja a Bors.

A lap információ szerint a házaspár az utóbbi időben egyáltalán nem kommunikál egymással, a találkozásaik arra a két-három percre korlátozódnak, amikor átadják egymásnak a közös kislányukat. Ez a rövid idő azonban nemrég pont elég volt ahhoz, hogy Junior nagy hangjára figyeljen fel a környék. Állítólag a minap a zenész számon kérte valamiért Kingát, aki egyáltalán nem volt hajlandó belemenni a vitába, nem szólt vissza, hanem sarkon fordult. Ez annyira feldühítette Juniort, hogy az a telefonjával kamerázta a válófélben lévő feleségét, és közben indulatosan magyarázott neki valamit.

"Nyilvánvalóan jobb, ha ők ketten végre elválnak, mert valamelyikük tönkre fog menni ebben" - mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki Kinga közelében lakik. A döbbenets utcai balhéval kapcsolatban pedig úgy fogalmazott: "A legutóbbi esetet hallottuk, de nem akartunk zavarni, ezért nem mentünk ki az utcára nézelődni."

A lap az ügyben megkereste Kingát és L. L. Juniort is. Az édesanya nem kommentálta a történetet, ám a zenész elárulta, hogy mi történt pontosan. 

A parkolóban beszélgettünk, de csak vicceltünk

- mondta Junior a történtekről.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés