Hirdetés

Megkérdeztük a ChatGPT-t L. L. Junior nőügyeiről, megdöbbentő választ kaptunk

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Az elmúlt időszakban többnyire, de nem kizárólag viharos nőügyeivel kapcsolatban írtunk L. L. Juniorról. A Fekete Vonat botrányos koncertje óta a rapper nem áll szóba egykori társaival, Beattel és Fatimával, majd elhagyta az országot, miután sírva elbúcsúzott kisfiától. 

Közben viszont a válópere durva háborúvá vált , feleségével, Körtvélyessy Kingával súlyos vitába bonyolódtak. Ennek során a rapper a nyilvánosság előtt alázta kislánya édesanyját, de ahhoz már nem volt bátorsága, hogy márciusban felesége szemébe nézzen a bíróság előtt. 

Később aztán mégis találkoztak a bíróságon

de ennek botrányos üvöltözés lett a vége. A botrányos per során a rapper még arra az elképesztő húzásra is képes volt, hogy két kisfia édesanyját, Hopp Csillát beidéztesse a bíróságra a másik volt párja elleni perben. 

Úgy tűnik ugyanakkor, közben Junior következő kapcsolata is tönkrement , a fiatal énekesnővel, Dárdai Blankával a jelek szerint szétváltak útjaik. Blanka a nyilvánosság előtt is megmutatta, hogy mit veszített Junior vele, erről itt írtunk.

Nem halogathattuk tovább, lépnünk kellett

Hivatkozás másolása

A Naphire.hu szerkesztősége úgy döntött, a mesterséges intelligenciához fordul, hogy megtudja, miért alakulnak ilyen szerencsétlenül L. L. Junior nőügyei. Megdöbbentő választ kaptunk.

„L. L. Junior, a magyar zenész és előadóművész, hosszú és viharos karrierje során számos alkalommal került a figyelem középpontjába, köztük a nőügyek terén is. A sajtó és a rajongók érdeklődése gyakran irányult a magánéletére és a kapcsolataira, ami néha némi ellentmondásokat és vitákat generált” – nyilatkozta a Naphire.hu kérdésére a ChatGPT. 

Bill Gates valamit elrontott

Hivatkozás másolása

„L. L. Junior hírnevét elsősorban a roma közösségben élők között szerzett magának, és többek között a magyarországi cigányzenében elért sikerei révén vált ismertté” – tette hozzá a Microsoft által kifejlesztett mesterséges intelligencia, de ebben butaságot írt, hiszen Junior a rap- és popzenében és nem a cigányzenében érte el sikereit.

A ChatGPT így folytatta: „Az énekes azonban nemcsak a zenében, hanem a szerelem terén is gyakran találta magát a reflektorfényben. Kapcsolatai és magánélete sokszor a bulvárlapok címlapjára került.” Ez az állítás viszont megfelel a valóságnak.

A hírek szerint Dárdai Blanka sincs már együtt Juniorral
A hírek szerint Dárdai Blanka sincs már együtt Juniorral

„Az egyik legismertebb nőügye L. L. Juniornek az volt, amikor 2013-ban egyedülálló édesapaként hirtelen három gyermeket kellett nevelnie, miután elhagyta őt a párja” – szögezte le a világot leuralni készülő mesterséges intelligencia, de ennek az állításnak semmi köze nem volt a valósághoz. „Ez a helyzet médiavisszhangot keltett, és sokan elismeréssel tekintettek rá, hogy képes volt felvállalni és gondoskodni a gyerekeiről. Az eset ráirányította a figyelmet a magányosan nevelő szülőkre és a családtámogatás fontosságára” – írta a ChatGPT teljesen tévesen.

Ilyen, amikor a ChatGPT súlyosan megrágalmaz valakit

Hivatkozás másolása

„Azonban voltak más esetek is, amikor L. L. Junior kapcsolatai és nőügyei kisebb botrányokhoz vezettek. Ezek közül talán az egyik legismertebb az volt, amikor 2017-ben egy híres modellrel való kapcsolata következtében felbolydult a közvélemény” – válaszolta kérdésünkre a ChatGPT megint csak tévesen, hozzátéve: „az eset során néhány sajtóorgánum kritikával illette a zenészt”, majd leírt Juniorral kapcsolatban egy teljesen méltatlan és a ChatGPT-n kívül soha senki által fel nem hozott vádat, amelynek közlésétől eltekintünk. 

„Fontos megjegyezni, hogy a média és a közösségi média gyakran nagy nyilvánosságot ad ilyen ügyeknek, és gyakran csak felületes képet fest róluk. Nem mindig tudjuk, mi valóság és mi fikció az ilyen esetekben, és sokszor csak az érintettek maguk ismerik az igazságot” – bölcselkedett végül a ChatGPT, zárásként már-már éteri magasságokba emelkedve, miszerint: „L. L. Junior nőügyei, akár pozitív, akár negatív körülmények között, részei voltak a hírnevének és a közönség érdeklődésének.” 

„Fontos azonban emlékeztetni arra, hogy” – zárta sorait a méltán híres mesterséges intelligencia, de soha nem fogjuk megtudni, hogy mire fontos emlékeztetni, mivel nem fejezte be a mondatot. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés