Hirdetés

Elton John először jelent meg a vörös szőnyegen, miután nyilvánosságra hozta szörnyű betegségét

Garai Kitti portré Garai Kitti

Sir Elton John először lépett fel a nyilvánosság előtt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, néhány nappal azután, hogy nyilvánosságra hozta, hogy egy szemfertőzés miatt korlátozottan lát.

A 77 éves zenész mosolyogva integetett a kameráknak, amikor pénteken férjével, David Furnish-sel megérkezett - írja a BBC. 

A zenei legenda az Elton John: Never Too Late című dokumentumfilm világpremierjére érkezett a kanadai városba. 

A Sir Elton portréjaként beharangozott dokumentumfilm visszatekint az életére, a 2022-es búcsúkoncertjére a Los Angeles-i Dodger Stadionban. A Disney+-on decemberben lesz a film premierje.

Kedden Sir Elton az Instagramon közölte közel ötmillió követőjével: "A nyár folyamán egy súlyos szemfertőzéssel küzdöttem, ami miatt sajnos az egyik szememre csak korlátozottan látok. Gyógyulok, de ez egy rendkívül lassú folyamat, és eltart egy ideig, mire a látás visszatér a fertőzött szembe. Nagyon hálás vagyok a kiváló orvosoknak és ápolóknak, valamint a családomnak, akik az elmúlt hetekben olyan jól gondoskodtak rólam. A nyarat csendben, otthon töltöttem, és pozitívan értkelem a gyógyulásom és a felépülésem eddigi előrehaladását."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés