Hirdetés

Brutális fordulat, vége a háborúnak: kibékült L. L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Nap Híre portré Nap Híre

Végre sikerült egyezségre jutnia L. L. Juniornak és Körtvélyessy Kingának.

A naphire.hu korábban többször is beszámolt róla, hogy L. L. Junior nyilvánosan veszekedett feleségével, Körtvélyessy Kingával. Legutóbb például arról számoltunk be, hogy folytatódott a sztárpár válópere a bíróságon, ám ez sem ment békésen, ugyanis megint az egész épület tőlük zengett, Kinga pedig kiviharzott a teremből. De a gyermekelhelyezési per is hasonlóképpen zajlott, akkor is veszekedéstől volt hangos a tárgyalóterem, de Junior és Kinga között volt már üvöltözés az utcán is

A Blikk információi szerint sikerült peren kívül megegyeznie L. L. Juniornak és Körtvélyessy Kingának. Bár már legutóbb is közel volt a megállapodás, ám akkor maradt egy-két vitás kérdés, ami miatt nem sikerült pontot tenniük a házasságuk végére, most azonban mindenben egyezségre jutottak. 

Valóban így van, sikerült megállapodnunk Kingával mind a kislányuk, mind a közös vagyon tekintetében. Már aláírtuk az erről készült dokumentumokat is, az ügyvédeink pedig azon dolgoznak, hogy emiatt ne kelljen mégegyszer bemennünk a bíróságra. Ami viszont ettől is fontosabb, hogy végre túl vagyunk ezen az ügyön, vége a válópernek és újra békés a viszonyunk. Ennél többet nem mondhatok

- árulta el a zenész. A lap ugyanakkor úgy tudja, a rapper azért is nyilatkozott ilyen szűkszavúan az ügyről, mert a megállapodásuk egyik titkos záradéka, hogy a jövőben sem egymásról, sem a válás részleteiről nem beszélhetnek a nyilvánosságnak. 

Annyit azonban kiderítettek, hogy az egyezség értelmében Junior továbbra is hetente 2-3 napot tölthet kislányával, de Kinga is jól járt, a korábban ígért összegnél ugyanis több tízmillióval többet kapott a közös vagyonból, a törökbálinti, több mint 300 millió forintot érő luxusingatlan pedig a rapperé maradt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés