Hirdetés

Ez elég furcsa: mi történik Kulcsár Edina és G.w.M exe között?

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Nagyon úgy tűnik, hogy egy burkolt üzenet jelent meg az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán, de vajon mit szól ehhez Melanie?

Kulcsár Edináról - aki talán bármelyik pillanatban indulhat a kórházba, hogy életet adjon első, G.w.M-mel közös gyermeküknek - valószínűleg kevesen tudták, hogy 2021-ben elvégezte a sminkestanfolyamot, vagyis pont ugyanazzal a mesterséggel büszkélkedhet, mint férje exe, Nagy Melanie, aki már az elismert szakemberek közé tartozik. Most a szemfüles rajongók egy igen érdekes Instagram-történetet szúrtak ki Edina oldalán, amelyben arra utalt: azért tanulta ki a szakmát, mivel a profik nem tudtak olyan munkát felmutatni, ami tőlük elvárható lett volna - írja a Ripost

"Igazából mindig is volt a sminkeléshez affinitásom. A Miss Worldre is magamat sminkeltem, mert jobban megcsináltam, minta a próbasminket a szakember... A világverseny előtt mutattak 1-2 technikát, és azt próbáltam alkalmazni. Aztán mindig próbáltam magamat továbbképezni, és 2021-ben meg is csináltam a szakmát"

- fogalmazott az Instagram-sztorijában a modell, akinek szavait sokan furcsálják, hiszen könnyen gondolhatja bárki, hogy az előbbi sorokat Melanie-nak címezte. A kétgyermekes édesanya egyébként éppen első szépségszalonját nyitja, emellett pedig egy olyan műsornak is a háziasszonya lesz, melyben a jelentkezőket egy komplett szépségcsapat fogja átalakítani. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés